vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en zoon gekneveld achtergelaten bij woningoverval

Moeder en zoon gekneveld achtergelaten bij woningoverval

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen gewapend met vuistvuurwapens hebben in de nacht van zondag op maandag 11 april een moeder en haar 14-jarige zoon beroofd en gekneveld achtergelaten. Dit gebeurde rond 03.00u aan de Calciumstraat in Suriname. 

De rovers die het huis middels braak binnendrongen, hielden de slachtoffers onder schot. Zij werden gekneveld en beroofd van hun sieraden, mobiele telefoons en andere persoonlijke spullen. Beide slachtoffers werden met tie-wraps gekneveld.

De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld voor onderzoek. Bij een ingesteld onderzoek bleek dat de daders de schuifdeur van de woning hadden geforceerd en zich via die opening toegang tot de woning verschaft. Het is niet bekend hoe de verdachten de plaats hebben verlaten.

Beide slachtoffers bleven ongedeerd. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Heel zielig voor deze mensen. Het is niet te geloven dat de regering geen hardere maatregelen treft om de criminaliteit in Suriname aan te pakken. De mensen leven al in armoede en nu maken de criminelen het leven ook nog erger. Chanwa, wanneer ga je de minster van justitie reshuffelen.


  gemodereerd
 2. Toe wraps, na professionals op rooftocht

  Iemand moet echt de definitie van knevelen of geneveld opzoeken, want dat woord past totaal niet in deze


  gemodereerd
 3. @Eigen +mening het is steeds het zelfde wat gevraagd wordt aan de President ,wanneer dit, wanneer dat ,maar wanneer stapt een dappere journalist op onze Vp af om te vragen waarom hij steeds alle maatregelen van de President blokkeert, is het omdat het ook partijgenoten uit zijn partij zijn die vervangen moeten worden. Is het ook niet de plicht van de VP om te zorgen dat het veilig word, hij kan toch ook de groep mensen die zoiets doen ernstig aanspreken of denkt hij alleen aan stemmenwinst en eigenbelang.


  gemodereerd
 4. Ik zou graag deze idioten, ook met tie wraps willen behandelen.
  Maar dan in hun nek, en zo strak mogelijk aantrekken!!!

  sari tori

  jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES