vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentSLM biedt tickets en pakketten aan voor Soul Beach Music Festival Aruba

SLM biedt tickets en pakketten aan voor Soul Beach Music Festival Aruba

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft laten weten dat zijn een samenwerking is aangegaan met de organisatie van het Soul Beach Music Festival. Dit evenement wordt gehouden van 25 – 30 mei 2022, tijdens Memorial Day weekend op Aruba.

Surinam Airways is aangesteld als exclusief (aangewezen) verkooppunt voor de festival tickets in Suriname en biedt ook aantrekkelijke pakketten aan de passagiers om dit festival te bezoeken.

Het Soul Beach Festival is een hele week lang optredens van hiphop artiesten en is ooit uitgeroepen tot een van de ‘Top Five Caribbean Celebrations’ door USA TODAY.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. mensen trap daar niet in , jullie zullen meebetalen aan die fransman die ze aangetrokken hebben voor???? , deze gast is door de haan naar voren geschoven en hij zei tegen de pers die vroegen wat doet die man hier , geen antwoord van de haan dit is intern , nou regering en zeker de minister van transport , moet u hier geen stokje voor steken , en u moet nu toch zeker de stekker van de slm eruit trekken , geef geen belastinggeld meer aan de slm , wij als volk willen dat niet meer , houdt dat geld om ons te steunen in deze moeilijke tijd


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES