maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode en meerdere gewonden bij zware frontale aanrijding Highway

Dode en meerdere gewonden bij zware frontale aanrijding Highway

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een zware frontale aanrijding vanmorgen vroeg aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, is één persoon om het leven gekomen. Het gaat om de 56-jarige bestuurder van een personenwagen Laltapersad Budram, die ter plaatse het leven heeft gelaten. Ook zijn meerdere gewonden gevallen.

Het verkeersongeval tussen een pick-up en een personenwagen vond na 06.30u plaats op bovengenoemde weg, vlakbij Menkendam. Het gaat om en flinke klap zoals ook goed te zien is op bovenstaande foto.

Volgens de eerste berichten is de bestuurder van de personenwagen, door tot nog toe onbekende redenen, op de rijhelft van de pick-up terechtgekomen. Hij reed vanuit Latour richting Livorno, terwijl de pick-up in de tegengestelde richting reed.

Budram raakte vanwege de aanrijding ernstig gewond en kwam ter plaatse te overlijden. Drie inzittenden van de pick-up, inclusief de bestuurder, werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De politie van Latour was ter plaatse voor onderzoek.

Het lijk van Budram is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie vrijgegeven. Het onderzoek duurt voort. De brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen:

Een omstander maakte deze foto’s en plaatste ze online:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. Wist u dat mensen die zelfmoord plegen in Nederland door van een of ander flatgebouw te springen, helemaal geen aandacht krijgen in het nieuws. Reden: men is bang dat zo.n succesvolle zelfmoord navolging krijgt. Elke potentiële zelfmoordenaar zal die bewuste plek uitkiezen om zijn zelfmoordpoging uit te voeren vanwege het beoogd succes.

  De situatie nu met al die aanrijdingen in Suriname. Volgens mij wordt er teveel aandacht hieraan geschonken. je maakt mensen aandachtsgeil.
  Ze verlangen naar aandacht in het nieuws en gaan opzettelijk onvoorzichtig rijden.
  Waterkant: schenk voortaan een beetje minder aandacht aan verkeersongelukken en zie het resultaat. Als deze mensen a priori weten dat zij geen aandacht in het nieuws zullen krijgen, gaan ze gegarandeerd voorzichtiger rijden.
  Kwestie van een stukje psychologie.
  Ik reageer in ieder geval niet meer op dit soort berichten .
  gemodereerd

 2. kwakoe maar nu wel , jij moet naar een psychiater gaan misschien zitten er een paar draadjes los in je bolletje en kan hij of zij het nog weer vastmaken
  gemodereerd

 3. @kwakoe.

  Weet je wat het verschil is tussen een verkeersongeval en zelfmoord?

  Serieus!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES