Pand vermoedelijk door junkies in brand gestoken

2

De brand in het pand aan de Parastraat, dat afgelopen dinsdag volledig door het vuur werd vernietigd, is vermoedelijk gesticht door drugsverslaafden die zich daar ophielden. Dat concludeert het Korps Politie Suriname na een ingesteld buurtonderzoek.

De politie van het bureau Flora kreeg in de vroege ochtend van dinsdag 5 april via het Command Center de melding van een woningbrand aan de Parastraat. Bij aankomst van de politie stond de woning in lichterlaaie en is totaal afgebrand. De brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten.

Het voorlopige politioneel onderzoek wees uit dat het om een hoogbouwwoning ging, die verhuurd was aan de 37-jarige Daniel N. en dit gebouw als zakenpand gebruikte. Het terrein van het pand diende als opslagplaats voor gesloopte auto’s. Tijdens het onderzoek troffen de wetsdienaren negen(9) gesloopte auto’s aan die schroei schade hebben opgelopen.

Het afgebrande pand dat niet verzekerd is, was niet aangesloten op het elektriciteit- en waternet. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het onderzoek van deze zaak zal in samenwerking met de afdeling Forensische Opsporing
plaatsvinden, meldt de Surinaamse politie.

2 REACTIES

  1. In ieder geval zijn de buren verlost. Je laat een pand staan zonder elektriciteit en je dump daar oude auto’s. Wat had je gedacht?? Junks en ratten en andere ongedierten. Zoveel mensen zoeken woning. Had je iemand erin laten wonen. Nu ben je het ook kwijt.
    gemodereerd

  2. klopt zal een opluchting zijn voor de buren….behalve als de eigenaar alles zo laat…de junks zullen snel een afdakje bouwen en daar hun intrek nemen….lang leve de lol dus. Eigenaren moeten VERPLICHT worden hun terin te onderhouden. Doen ze dat niet dan riskeren ze een hele forse boete…geen boete van SRD500 of dat soort pietluttige bedragen maar boetes vanaf SRD5000 en hoger….wie niet betaald wordt op zanderij aangehouden 🙂
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.