zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeger Suriname noemt gedrag aangehouden MP'ers onacceptabel

Leger Suriname noemt gedrag aangehouden MP’ers onacceptabel

-

Does Travel & Cadushi Tours

De leiding van het Surinaamse Nationaal Leger (NL) heeft aangegeven dat zij met diepe verontwaardiging en afschuw kennis heeft genomen van het feit dat donderdag drie militairen (MP’ers) zijn aangehouden en in verband worden gebracht met de beroving van een ondernemer te Paramaribo Noord.

Intussen is één verdachte na voorgeleid te zijn bij de auditeur militair in verzekering gesteld. De twee overigen zijn na verhoor en in overleg met de auditeur militair heengezonden.

“Het strafbaar feit waarvan ze worden verdacht is zeer ernstig en het vult het Nationaal Leger met afschuw dat zijn medewerkers deel zijn van zulke ernstige misdrijven. Dit past helemaal niet in de kernwaarden, integriteitscodes en het gedrag dat van militairen wordt verwacht. Dit soort handelingen van militairen wijkt totaal af van het beleid van het ministerie van Defensie.

Het geheel integriteitsbeleid zal in de komende tijd verder worden aangescherpt, terwijl er ook een bewustwording komt over kernwaarden. Het Nationaal Leger betreurt deze kwestie ten zeerste en de overige collega’s worden opgeroepen om het goede werk voort te zetten. Het leger heeft de plicht om bij te dragen aan een goed veiligheidsklimaat dat essentieel is voor de verdere economische en sociale ontwikkeling van ons land”, schrijft het leger.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. ik snap boelerse wel hoor hij dacht jullie doen maar het zal me een worst wezen. dit land mey zo’n volk is nooit meer te redden. ik zal jullie leren na mij is het enige dat ik voor jullie achterlaat zijn schulden en nog eens schulden. mijn kinderen en kleinkinderen heb ik behoorlijk achtergelaten. Ik wil niks met dit volk te maken hebben, ik wil niet een van ze zijn, ik ben geen blakamang ik ben injie


  Maak melding

 2. Behoorlijk schokkend. De mensen die de burgers juist moeten beschermen. Ik heb ook verhalen gehoord van bankmedewerkers en overheidsmedewerkers als daders.


  Maak melding

 3. Legers (uitgezonderd misschien.het Leger des Heils) bestaan altijd uit beroepsmoordenaars, kijk maar hoe het leger van Rusland nu tekeer gaat tegen burgers in Oekraine. Er zitten altijd wel een paar misdadigers tussen deze bewapende beroepsmoordenaars, die misbruik gaan maken van hun machtspositie en burgers gaan terroriseren, bestelen of erger.


  Maak melding

 4. deze “mp”p rovers maken meer kapot , dan alleen hun zelfs.dit gaat het leger heel veel schade toebrengen.
  Ik heb zo mijn vermoedens dat deze rovers meer af zullen weten,over al die georganiseerde misdaad waar het om veel geld en grote geld bedragen gaat.
  De laatste tijd is dat veelvuldig voor gekomen.gado no é sribi.


  Maak melding

 5. Surinamers moeten vertrouwen krijgen en in zich zelf gaan geloven.

  Surinamers durf groot te denken, hoge doelen stellen en ga ervoor.

  Suriname heeft alles, maar het zal zelf van U afhangen of u met al de rijkdommen uw doelen wil realiseren.

  Het gaat niet gemakkelijk zijn, maar het geloof in jezelf en je doel moet er zijn en door hard te werken en ervoor te gaan, kom je er wel.

  Een goed voorbeeld voor alle Surinamers, in het bijzonder de jonge Surinamers, is: Staats Oilie Suriname,

  Vertrouwen In Eigen Kunnen.

  Je kan klein beginnen, maar werk met een plan.

  Zie ook dat er grote olie-en gasvoorraden voor de kust van Suriname aanwezig zijn en er gaat na 2025 heel veel US-dollar het land binnen komen.

  Sommigen gaan er voor kiezen om voor een baas te werken en anderen met lef gaan kiezen om hun eigen onderneming op te zetten. De jonge Surinamers moeten zich daarom goed laten scholen, want als ze hun hoge eigen doelen gesteld hebben, moeten ze ook keihard werken om ook het aller beste uit te halen.

  Nogmaals, vertrouwen in eigen kunnen.

  Respect, normen en waarden, principes, hoge doelen stellen, deze realiseren, durf je eigen onderneming op te zetten, keihard werken, je eigen geld/kapitaal verdienen en daar heel mooie dingen mee doen op een verantwoordelijke manier, wees eerlijk, houd je aan regels, wetten, geef het goede voorbeeld, geef het goede voorbeeld aan je nabestaanden, van hard werken is nog nooit iemand dood gegaan.

  Hoe hoort het eigenlijk,

  Vertrouw op je zelf en werk keihard.

  Durf een eigen onderneming te starten en je zult zien als je hard werkt, je droom werkelijkheid wordt.


  Maak melding

 6. Surinamers houden jullie je aan regels en wetten

  Durf te ondernemen en heb vertrouwen dat uw doel realiseerbaar is.

  Het gaat om het plan wat u wil doen en de uitdaging en er zijn kansen ervoor in de Surinaamse maatschappij.

  Vertrouwen In Eigen Kunnen

  Voor alle Surinamers die ondernemen moet iedere Surinamer zeggen: Vertrouwen In Eigen Kunnen

  Het motto: Vertrouwen In Eigen Kunnen


  Maak melding

 7. Ponnie , jij hebt gelijk , deze 3 mpers zijn paarse aanhangers en hebben alles geleerd van ddb , maar waarom 1 vast zetten en die andere twee worden heengezonden , heeft nibte daar voor gezorgd?


  Maak melding

 8. met zulk volk zal su geen enkele oorlog winnen never en nooit laat staan het volk beschermen .
  failed state en niemand die er wat aan doet.


  Maak melding

 9. De vloek die over Su is gekomen vanaf 2020 is vreselijk.
  Sodom en gomara was niet zo erg.
  Armoede zorgd ervoor dat men rooft.
  Su is een land zonder toekomst, geen plannen, geen vooruitgang. Enige export is coke.


  Maak melding

 10. Debbie de vloek is in 2020 naar Leonsberg in zijn paleis gaan zitten. Noem mij een sergeant majoor of zelfs een luitenant kolonel met zo’n een huis na zijn dienst. Het enige wat de regering moet doen is hem naar Santo Boma sturen en als hij na 20 jaar nog leeft uitleveren aan Nederland. Daarnaast dienen ze al zijn bezittingen en die van zij
  familie verbeurd te verklaren en een onderzoek in te stellen naar die 3 miljard, want als ik zo in Suriname kijk zijn ze daar niet uitgegeven. Follow the money.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES