donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman rukt halsketting die hij cadeau gaf aan ex-vriendin weg

Jongeman rukt halsketting die hij cadeau gaf aan ex-vriendin weg

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een jongeman in Suriname heeft na beëindiging van de relatie tussen hem en zijn vriendin, een halsketting die hij haar cadeau had gegeven, op een groffe manier teruggenomen. 

De jongeman F.H. kwam zijn ex afgelopen nacht tegen te Wanica. Hij zag de ketting die hij haar als cadeau gaf, om de hals van de dame. Hij liep haar tegemoet en rukte deze weg. Volgens F.H nam hij zijn halsketting terug, omdat ze niet meer samen zijn.

De dame pakte op haar beurt een mobiele telefoon van hem weg. Na de daad meldde F.H. zich vrijwillig bij de politie en deed zijn verhaal. De politie van De Nieuwe Grond is belast met het onderzoek.

Beide partijen zullen worden opgeroepen voor verhoor. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zal er een beslissing worden genomen. Het onderzoek duurt voort. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. gegeven, wat is dat precies.
  is dat hetzelfde als geleend of als in bruikleen gegeven of is het je mag dit hebben voor altijd mijn liefje
  Adhin weet alles over lenen, misschien hem eens vragen wat hij hiervan vint


  Maak melding

 2. Ponnie , gegeven is anders dan weggeven , maar geef je iemand iets ( geld , sierraden , een boek of een bloemetje) dan geeft je dat om wat voor reden dan ook , maar iets wat gegeven is aan een ander is dan van een ander , en als je die wegneemt is het diefstal


  Maak melding

 3. ach konsensi , het is niet jou probleem toch , als ze een ander heeft is haar keuze toch , maar die paarse klojo moet van die ketting afblijven die hij heeft gegeven , maar de paarse gedachte is stelen daar ben ik voor opgeleid


  Maak melding

 4. Na lobi tang so. A pontoe meti e law a boi. Maar a boi a no wan gentle boi. Mi gramma bo taki na swietie fu sappatija e mek vreemoesoe e broko dei.


  Maak melding

 5. Roel, je gaat het niet geloven, maar datgene wat jij zegt heb ik ooit meegemaakt. Een buurman van mij had een buitenvrouw aan wie hij sexy lingerie cadeau had gegeven.
  Toen de relatie over was heeft hij al zijn lingerie teruggehaald. Mijn geval vond ongeveer 40 jaar geleden plaats. Dit geval van nu is dus 40 jaar later. Zijn Surinaamse mannen nog even dom gebleven?
  Voor mij geldt: gegeven = gegeven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES