Bettingshop ondernemer overvallen en beroofd van 70.000 SRD

2
De politie deed onderzoek bij de winkel naast de bettingshop, om beelden na te gaan.

In Suriname is bettingshop ondernemer D.L. woensdagmiddag overvallen en beroofd van SRD 70.000. Dit gebeurde omstreeks 15.30u voor zijn woning aan de Billaweg, een zijstraat van de Rahemalweg.

De ondernemer die een suribetshop runt, zegt in gesprek met Waterkant.Net dat hij op het punt van vertrek stond, toen twee criminelen hem bij de poort overrompelden en zijn tas met daarin SRD 70.000 buitmaakten. Volgens D.L. waren de daders niet gewapend. 

Hij had geen flauw idee dat de mannen die over de weg liepen rovers waren, daar hij dacht dat het om voorbijgangers ging. Plotseling overviel het duo hem en nam zijn tas met geld weg.

Na de daad verlieten de daders de plaats te voet. De ondernemer bleef ongedeerd.

De politie van De Nieuwe Grond was ter plaatse voor onderzoek. Verschillende eenheden hebben het gebied tot de Draibatrastraat afgekamd zonder het gewenste resultaat. Aan de aanhouding van de verdachten wordt gewerkt.

2 REACTIES

  1. ::Ex:: werknemer? Jaloerse ondernemer? Buitenvrouw? In Dosoename is alles mogelijk.
    gemodereerd

  2. Dus geen gepantserde wagens met gewapende inzittenden, die geld ophalen en veilig nd bank brengen, een extra service waar je voor verzekerd bent mocht je er gebruik van maken? Je loopt met zoveel geld, waarom ben je niet bewust van je omgeving? Waarom loop je niet met een pitbull, bijv?

    Laagdrempelig, zoals ik eerder aangaf.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.