1-jarige die Gramaxone van moeder kreeg, ontslagen uit ziekenhuis 

5
baby

Het 1-jarig kind Ariana, dat op donderdag 24 maart Gramaxone toegediend kreeg van haar moeder A.A. (26), is afgelopen week ontslagen uit het ziekenhuis. Dit bevestigt de grootmoeder K.A. tegenover Waterkant.Net. 

De oma zegt dat haar dochter nog in het ziekenhuis ligt. Op die bewuste dag belde haar dochter haar op en gaf door dat zij uit huis is gezet door haar partner. De bezorgde moeder ontving haar dochter en kleindochter met open armen. 

Later vertrok A.A. met Ariana van huis. De grootmoeder kreeg in de avond het droevig bericht dat haar dochter een verdelgingsmiddel had ingenomen en ook aan haar kind van een jaar en drie maanden oud had toegediend.

Na het innemen reed A.A. naar een vriendin, die alarm sloeg. Moeder en dochter werden opgenomen in het ziekenhuis. Ariana werd na een week ontslagen uit het ziekenhuis, maar haar moeder ligt nog steeds in de ziekeninrichting. 

De grootmoeder zegt dat zij altijd voor haar kleindochter zal zorgen en dat zij dit met alle plezier doet. “Geen enkele ouder is gelukkig wanneer hun kinderen in problemen zitten of ongelukkig zijn. Alle ouders willen het beste voor hun kind”, aldus de oma.

5 REACTIES

 1. Partner zet je uit huis, dus neem je vergif in??

  Moeder meteen uit de ouderlijke macht ontslaan. Ze is te instabiel om zorg te kunnen dragen voor een kind. Kind is niet veilig onder haar zorg. Meteen steriliseren.

  Weer zo’n ‘goede’ vader, proost> RED🏷> 🥃
  gemodereerd

 2. Ik ben heel blij dat moeder en kind niet het loodje hebben gelegd.
  Ik weet niet precies wat er gaande was, maar haar partner is een
  ongevoelige klootzak. Hoop dat Ariana en moeder, volledig hersteld.
  Ik hou van kleine kinderen, dus blijft af van ze af, deze jonge moeder
  was radeloos vandaar deze actie! En Oma is een toffe Oma, ik heb
  100% respect voor U, de vader van Ariana opsporen en in de fik steken.
  Anders gaat hij dit weer, bij een andere vrouw doen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Goed Nieuws, Het beste toegewenst aan de moeder en in het bijzonder aan het kind toegewenst. Het gaat jullie goed.
  gemodereerd

 4. dit had slecht voor de 1 jarige kunnen aflopen , de moeder van het kind had dat kind naar oma moeten brengen en wat je dan later doet is jou ding , je gaat toch niet een weerloos kindje vergiftigen , gelukkig is de 1 jarige opgeknapt en hopelijk is er geen schade aangericht door dat gif , de moeder moet nog een beker gif drinken , en die vader moet 3 bekers gif drinken , en oma zal zeker haar kleinkind goed verzorgen en opvoeden
  gemodereerd

 5. Wat een geluk dat je de laatste tijd zo vaak belazerd wordt met nepprodukten. Dat vooral een kindje van 1 jaar en haar moeder, na het innemen van gramaxone, het beiden overleven, is alleen mogelijk als de gramaxone van zeer slechte kwaliteit is. Hier is duideliik sprake van ‘wan ogri tja wan bun’.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.