VIDEO: Woning door brand verwoest aan de Parastraat

2
Woning door brand verwoest aan de Parastraat

Aan de Parastraat in Suriname is vanmorgen vroeg deze woning afgebrand. De brandmelding kwam om omstreeks 05.10u binnen en de politie van Flora was snel ter plaatse. Die schakelde de Surinaamse brandweer in.

De brandweer rukte direct uit en binnen 8 minuten was de eerste bluswagen reeds ter plaatse om het vuur te bestrijden. Op het moment van schrijven is de brandweer nog bezig met bluswerkzaamheden. Ook wordt er alles aan gedaan om te voorkomen dat belendende panden schade oplopen.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Een filmpje van de brand staat onderaan deze pagina.

UPDATE: Brandweervoorlichter Harvey Laing bevestigt dit geval. Het betreft een onbewoonde hoogbouwwoning in hout en steen opgetrokken met een oppervlak van 10 bij 12 m. De eigenaar gebruikt het pand voor het slopen van voertuigen. 

Het pand was niet voorzien van elektriciteit en het is niet bekend of de woning tegen brand was verzekerd.

De situatie na de brand.

2 REACTIES

  1. Hij gebruikte het pand om sloopauto’s te zetten??? En zoveel mensen zoeken onderdak???
    Einde woning.
    gemodereerd

  2. debby wil jij bepalen wat iemand met zijn woning doet , was het een legale gokhuis geworden of een legale bordeel geworden of legaal verhuren dan was het goed he , maar die eigenaar koos voor wat anders dus zijn ding
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.