vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpnieuw gewapende overval in de omgeving van Langatabiki

Opnieuw gewapende overval in de omgeving van Langatabiki

-

Does Travel - naar Suriname

Ook vandaag hebben criminelen toegeslagen en weggebruikers in de omgeving van Langatabiki overvallen. Een winkeliersechtpaar is daarbij slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval.

Het echtpaar vertrok van Langatabiki en was onderweg naar Paramaribo toen de rovers gewapend met vuurwapens op hen afkwamen. Ze werden onder schot gehouden en onder bedreiging van de wapens via een paadje het bos in gedirigeerd. Daar werd het echtpaar beroofd van SRD 15.000, meer dan USD 500 en persoonlijke spullen. Dit echtpaar werd gekneveld achtergelaten.

Maandagmiddag pleegden de rovers ook een overval, waarbij ze een taxichauffeur en een passagier op dezelfde wijze hebben beroofd en gekneveld hebben achtergelaten. De buit betrof toen 100 gram ruw goud, SRD 10.000, twee camera toestellen en andere persoonlijke spullen. De rovers maakten ook nog de contactsleutel van de auto buit, zodat de slachtoffers niet verder konden rijden.

Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
  1. hebben ze nog niet het leger daar gezet en ze moeten het hele gebied uitkammen , en als ze de criminelen te pakken hebben terplekke doodschieten , dit volk verdient niets anders , zullen wel van de partij zijn die ook niet werkt , alleen maar stelen


    gemodereerd
  2. Een val voor ze opzetten en neerknallen, want 2 successen smaken naar meer. Dit gaan ze zeker weer doen.


    gemodereerd
  3. Vrijgevochten Bacoveland. Geen goed verlichte wegen, geen patrouillerende politie, milde consequenties bij straf. Vriendjespolitiek, en wat al niet

    Dosoename


    gemodereerd
  4. Langatabiki is toch in het binnenland ? ra ra ra wie zijn de bewoners daar
    juist !! Shoot ding PP,kirie !

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES