Halskettingrovers rijden tegen de richting in en veroorzaken aanrijding

4
Politie gearriveerd op locatie

Een ongewapende crimineel beroofde maandag op klaarlichte dag een vrouw van haar halsketting aan de Loorstraat in Suriname. Na de beroving stapte de rover in een gereedstaande auto en reed samen met de bestuurder via de Loorstraat , tegen de richting in de Willem Campagnestraat op.

Daar veroorzaakten zij een aanrijding en lieten hun voertuig achter. De verdachten renden daarna weg in de richting van de Kankantriestraat. 

Volgens het slachtoffer, een 57-jarige vrouw, stond zij rond 15.30u in de inrit voor haar woning toen een man naar haar toe liep en een gesprek met haar aanknoopte. Plotseling griste hij de halsketting van haar weg en rende daarmee in de richting van een gereedstaande auto.

De daders reden daarna met een hoge snelheid weg. Onderweg waren ze aan het spookrijden en maakten hierdoor een aanrijding. De twee vervolgden hun vlucht te voet. De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Het voertuig waarmee de daders zich verplaatsten is door de politie in beslag genomen. De buit betreft een deel van een halsketting. De daders zijn nog onbekend.

4 REACTIES

 1. Weer 1 tje die rijp is voor de kogel, dwars door zij verrotte pleuris kop.
  Loorstraat (van Dijk) daar heb ik, ook nog gewoond! Toen was het nog rustig
  daar.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Inderdaad Jacko , dit soort volk en in heel Suriname moet dit soort volk opgeruimd worden , maar amoksie slaapt en het hof van justitie heeft het te druk , weer is de 8 decemberrechtzaak tegen bouterse nog niet op de rol wegens drukte van het hof van justitie , dus een kogel zal de druk bij justitie verminderen.
  gemodereerd

 3. Een nieuwe leefstijl in sranang.
  Beroof je mede landgenoot, dat is makkelijker dan te gaan werken .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.