Vluchtende ‘strijder’ neergeschoten door politie

13
Vluchtende 'strijder' Steffen A. neergeschoten door politie
De neergeschoten verdachte Steffen A.

Steffen A. is zaterdag bij zijn aanhouding op het Hanna’s Lustproject neergeschoten door manschappen van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM). Hij wordt verdacht van een aantal inbraken en berovingen.

De politie trof de verdachte na goed speurwerk aan in het project. Bij het zien van de sterke arm sloeg hij op de vlucht en negeerde waarschuwingsschoten.

De wetsdienaren waren genoodzaakt gericht te schieten met als gevolg dat Steffen werd geraakt in zijn linker bovenbeen. Na medische behandeling is hij achter slot en grendel geplaatst.

De verdachte is een oud-bekende van het Korps Politie Suriname.

13 REACTIES

 1. Wat voor zin heeft het om zo,n crimineel in zijn bovenbeen te schieten. Schiet toch een keertje goed dan ben je voor altijd verlost van de ellende. Over een maand is hij weer vrij en dan gaat hij door met zijn criminele daden. Met zo,n iemand komt het toch nooit meer goed.
  gemodereerd

 2. Deng Skotoe poeru koeng koeng djeng. Deze Abanie heeft geluk dat hij het nog kan navertellen.
  gemodereerd

 3. Waarom wordt hij een strijder genoemd? Is het om de kleur Pango die naast hem ligt? Dit woord werd namelijk enige dagen terug gebruikt om Raoel en Siebrano aan te duiden.

  Waar willen jullie naar toe wa tra💩?
  gemodereerd

 4. Waarom steeds zulke lage inslag van het lood? Zeker uit het lood geschoten want jullie moeten steeds mokken op de schedel
  Heb gemerkt dat loden hagels uit specifieke patronen heel snel dalem alsof er niet genoeg kruit in de patronen zit.
  gemodereerd

 5. Sorry, waarom wordt deze man een strijder genoemd? In mijn ogen is een strijder iets positiefs, maar ik zie bij deze man alleen negatieve dingen de revue passeren.
  gemodereerd

 6. Het zou mooi zijn geweest als deze vluchtende ‘strijder’ strijdend onder de zoden zou belanden. In bijgaand artikel staat dat woord strijder tussen aanhalingstekens 😜. Dus niet letterlijk opvatten.?
  gemodereerd

 7. Deze inbraakactivist heeft zijn lesje wel geleer en hopelijk heeft hij nu wel de motivatie om iets van zijn leven te maken. Dat moet dan niet gericht zijn op het beroven en inbreken bij andermans woningen. Gewoon keihard met zweet en tranen werken. Neem toch een voorbeeld aan Jean Pierre met zijn fruit kraam aan de Indira Ghandiweg die iedere dag om 06:00 uur al zijn kraam zit.
  gemodereerd

 8. Hij is zeker een strijder tegen mensen, die wel werken!!!!
  Hondenvoer van maken, ding Sranang dagu no habi njang!

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.