‘Unicef en ministerie Volksgezondheid Suriname zullen intensiever samenwerken’

5
'Unicef en ministerie Volksgezondheid Suriname zullen intensiever samenwerken'
Minister Ramadhin en Jean Cough.

Het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid kan rekenen op de ondersteuning van Unicef op specifieke gebieden in de gezondheidszorg. Dit kwam naar voren bij het bezoek van de regional director voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, Jean Gough, aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. 

De functionaris kreeg van de bewindsman een update over wat zich allemaal momenteel afspeelt in de zorg en waar reeds eerder door Unicef ondersteuning is aangeboden.  Minister Ramadhin sprak zijn dank uit voor de reeds geleverde steun in de strijd tegen Covid-19, met name gericht op kinderen.

Jean Gough stelde dit zeer op prijs en is bereid ondersteuning te bieden voor specifieke gebieden welke zijn besproken. Onde randere de ondersteuning om de achterstanden in het routine vaccinatieprogramma, met name kindervaccins, gezondheidseducatie en gezondheidsbevordering, Covid-19-projecten met als aandachtsgebied kinderen en jonge volwassenen en het stimuleren van borstvoeding.

Er zullen concrete afspraken gemaakt worden tussen Unicef en het ministerie om zo gauw mogelijk hieraan te werken.

5 REACTIES

 1. Debby alias pony zullen hun commentaar al klaar hebben. onzin zoals altijd, bekrompen zoals altijd,
  gemodereerd

 2. De dagen van deze mini-ster zijn geteld. Chan gaat de zwakke ministers op een aantal belangrijke ministeries reshuffelen. Op de ministeries van Volksgezondheid, EZ, sociale zaken, OW en LVV moeten ervaren ministers geplaatst worden die goed beleid kunnen maken en ook uitvoeren. Twee jaar is genoeg geweest. Een land kan je niet besturen met pakketten uitdelen. De minister van LVV moet goed beleid maken om goedkoop fruit en groenten te verbouwen voor de lokale markt. Ook de veeteelt moet aangepakt worden. De minister van EZ voert geen klap uit wat de controle op hoge prijzen op de eertste levensbehoeften betreft. De minister van volksgezondheid weet zich geen raad hoe hij de problemen in de zorg moet aanpakken. De minster van OW doet maar wat. De minister van sociale zaken is nergens te bekennen, is buitenspel gezet. Enige ministers die goed functioneren zijn Ramdin en Achaibersing. De rest is hopeloos incompetent.
  gemodereerd

 3. eigen+ mening , nou onze mening is dat jij geen kijk hebt op zaken , je hebt gelijk dat de minister van sociale en van lvv vervangen moet worden , deze twee ministeries hebben ook in bouta1-bouta-2 totaal geen waarde gehad , en tijdens bouta-1 bouta-2 , heeft bouta maar liefst 70 ministers vervangen , dus deze 70 vervangen nietsnutters moeten nu nog steeds betaald worden , maar die minister ramdin mag ook vervangen worden , hij legt te veel contacten met schurken staten , china , cuba , venuzuela , turken , marokko india , indonesie , en noem ze maar op , want die willen straks mee profiteren van Surinaamse olie en gas
  gemodereerd

 4. De VN probeert de WEF Agenda 2030 op te dringen aan economisch kwetsbare landen. Ook de kinderen worden inmiddels bewerkt met vaccins opdat ze straks de Illuminati jagers (P. Doos) niet meer kunnen ontvluchten.
  gemodereerd

 5. hij legt te veel contacten met schurken staten , china , cuba , venuzuela , turken , marokko india , indonesie
  ===========
  Watje, ik neem je het echt niet kwalijk dat je een land als India, de grootste democratie in de wereld een schurkenstaat noemt. Je kan het echt niet helpen, komt door die kleine hersenen van jou.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.