donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieScholier (13) steekt medescholier neer met mes

Scholier (13) steekt medescholier neer met mes

-

Does Travel

Twee leerlingen van de zesde klas raakten maandag na school verwikkeld in een woordenwisseling, welke uitmondde in een steekpartij. De verdachte S.J. (13) stak zijn tegenstander met een mes in zijn arm. Dit gebeurde vandaag omstreeks 13.15u aan de Abongrastraat in Suriname.

Beide jongens kregen op school al mot. Na school laaide de ruzie weer op, waarbij de 13-jarige S.J. een mes te voorschijn haalde en daarmee de andere in zijn linker bovenarm stak. 

De schoolleiding schakelde de politie in, die voor onderzoek ter plaatse ging. De gewonde scholier, ook een 13-jarige, werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd.

S.J. werd ter plaatse door de politieagenten aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt de verdachte in verzekering gesteld. De zaak wordt voor verder overgedragen aan Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. De samenleving wordt geordend door de Grondtwet, en als de grondtwet niet in orde is wordt het Chaos. Dit is wat nu gebeurt in het landt, de heren zyn volop bezig met hun propaganda agenda ,en de samenleving zoekt het maaruit. We staan erby en kyken ernaar.


    gemodereerd
  2. Klopt Ram , deze generaties zullen Suriname niet kunnen opbouwen , men zegt de jeugd heeft de toekomst , maar deze generaties zijn verloren wezens


    gemodereerd
  3. Gelukkig heeft de jeugd nog Kampfgeist.
    De volwassenen waren lam geslagen gedurende de 10 NDP jaren.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES