Zware aanrijding tussen vrachtwagen en terreinwagen met boottrailer

6
Zware aanrijding tussen vrachtwagen en terreinwagen met boottrailer

Bij een zware aanrijding zojuist tussen en vrachtwagen en een terreinwagen met een speedboot op een trailer, zijn meerdere gewonden gevallen. Het verkeersongeval vond plaats aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, iets voorbij de Dageraadweg.

Volgens de eerste berichten zijn er 3 gewonden waaronder, volgens onbevestigde berichten, een inspecteur van politie. Die zou de terreinwagen hebben bestuurd. De andere twee personen zaten ook in het voertuig.

Er is sprake van een flinke ravage en de MLK-weg is afgesloten. De schade aan de vrachtwagen:

De schade aan de truck.

Live beelden van D-TV express:

6 REACTIES

 1. En de politie stond er erbij en keek ernaar. Niet eens moeite doen om notitie te nemen v d slachtoffers..kijken of ze alert zijn of zo of om ze gerust te stellen en om een deken of iets om die gewonde mevr haar onderlichaam te bedekken Ai baja…..sarie . Sterkte aajn de slachtoffers.
  gemodereerd

 2. Dit ongeluk lijkt gelukkig alleen veel schaden aan goederen en lijkt de schade op de mens mee te vallen.
  Toch ik verbaas mij telkens weer over de aanrijding tijden van ambulance.
  Vaak van verkomen terwijl het ook kwestie van leven of dood kan zijn …
  Vraag mij dan ook af waarom de ambulance dienst niet versprijder kan zitten met lagere aanrijding tijden ..
  Daarnaast ..vele wegen zijn te smal , bij mijn weten hoort dat 2x 2.75 tezijn ..
  Dan tebedenken dat voetgangers fietsen en brommers om de zelfde weg rijden is zelfs 2.75 cm smal .
  gemodereerd

 3. Je wordt wel heel bang om als vakantieganger in Suriname met een auto deel te gaan nemen aan het Surinaams verkeer. Jij de verkeersregels, verkeersfatsoen, veiligheid, snelheid ea regels goed toepas, terwijl aso het leven van zichzelf en andere verkeerdeelnemers m/v, kinderen in gevaar brengt.

  Suriname wordt steeds een land om te vermijden, omdat je ook niet beroofd wil worden of je leven kwijt wil raken door aso en rovers.

  De overheid zal heel veel moeten doen aan de algemene veiligheid in Suriname om voor een veilige Suriname te moeten zorgen voor haar burgers en toeristen.

  Als men dat niet doet, zullen Surineds/toeristen niet naar Suriname komen
  gemodereerd

 4. Alles in Suriname lijkt onderhevig aan inflatie.
  De oorspronkelijke MLKweg, die ik in mijn jeugdjaren heb gekend bestond uit 4 banen. De linker en rechter banen waren voor de fietsers, bromfietsers en voetgangers. De twee middelste banen waren voor de auto’s bestemd. Als ik nu naar de weg lijk lijkt het alsof het aan het smelten is. Ik vraag me af hoe dit mogelijk is. Het is veel smaller geworden dan ik mij kan herinneren. Wordt het nu geen tijd dat we echte wegenautoriteiten in Suriname krijgen?die hun taken naar behoren uitvoeren. En ik kan mij niet vergissen in de weg want ik had toen een vriendinnetje wonen aan de Dageraatstraat. De oude naam van deze straat was Makaholoweg. (s.v.p. niet samentrekken en haar naam was geen Lena)
  gemodereerd

 5. Wow wow wow. Een skowtoe in xo een terreinwagrn met een dure boot.. booiiii ruikt naar johnon baby powder.
  gemodereerd

 6. Het volk van Suriname moet meer naar die populistische leiders luisteren met hun geweldige snelwegen en fly-overs die ze willen bouwen, terwijl ze niet eens in eenvoudige wegen met markering kunnen voorzien. Soso grootheidswaanzin daar in het land. Het volk telt niet.
  Dit land had al veel verder in ontwikkeling moeten zijn, ware het niet dat een stelletje opportunisten in 1980 de gekozen regering naar huis moesten sturen. En zie maar hoe het land er anno 2020 eruit ziet.
  Men wil maar niet inzien dat sommige leiders geen ontwikkeling kunnen brengen voor het land.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.