Jeugdige voetballers op bezoek bij president Santokhi

4
Jeugdige voetballers op bezoek bij president Santokhi.

Parlementariër Ronny Aloema heeft afgelopen vrijdag, samen met een delegatie jeugdige voetballers een bezoek gebracht aan de Surinaamse president Santokhi. Het gaat om jongens die via de Ronny Aloema Foundation hebben deelgenomen aan een scoutingtoernooi in Cayenne, Frans-Guyana.

“Drie van de jongens zijn geselecteerd om hun voetbaltalenten te tonen in Engeland. Zij gaan deelnemen aan een scoutingproces, waarbij diverse topclubs aanwezig zullen zijn”, aldus de volksvertegenwoordiger. Hij zegt verder dat het bezoek aan het staatshoofd, de spelers nog meer heeft gemotiveerd.

De drie spelers die naar Engeland gaan zijn: Eldjero de Mees, Dejean Kamsi en Jaïr Brashuis. Zij zijn klaargestoomd door trainer Virbian Walker. President Santokhi heeft de jongens motiverend toegesproken. Hij heeft hen op het hart gedrukt om heel hard te werken en Suriname op de kaart te zetten.

4 REACTIES

 1. Goede afleiding van al die geld slurpende commissies

  Slim bedacht

  Kregen ze nog een ijsje uit de winst uit de ‘goedkope’ pakketten verkoop?

  Hmmm, dat Engelse accent, die uber racisten, smerige eten, of anders hete curry’s? Dat wordt een zware kluif. Sterkte hoor!
  gemodereerd

 2. zinloos en nutteloos- hier willen we alleen die jongens die daar bij jullie aan de noordzee wonen. dan verliezen we met minder en gaat de fifa ons veel geld geven.
  Stanley een van de weinigen die je nooit stanga kan noemen, want hij is bakra ka
  net als Fraser van Sparta. Deze saka saka heeft zelf de schrijfwijze van zn naam veranderd om maar bakra te kunnen zijn. Zelf zegt hij dat de kleine criminele dingetjes die hij doet komt omdat hij half surinaams is. MPP is helemal surinaams maar meneer wil bakra zijn. dus half
  Bij de discussie over BLM wilde hij geen standpunt innemen. meneer zei hij gaat liever praten.
  Wat is er toch met blaka mang dat ze geen blaka mang meer willen zijn. bouterse hebt dat ook
  gemodereerd

 3. ai na miiii , nu zien we echt dat jij geen Surinamer bent , jij bent gewoon een boutist , en die bouta is twee jaar geleden door het volk eruit gegooid en telt nu zijn laatste dagen , en straks heeft hij niet bestaan voor het volk , hij zal verguist worden , zijn naam zal nergens meer te vinden zijn , hij wordt delete door McAfee Security
  gemodereerd

 4. Verstang lesi na wan moeilijk sani.
  Wanneer 1 persoon en al z’n persoonlijkheden je in de gaten houden, ‘WE’ 😁

  Ik voel me vereerd 🥰
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.