Dronken 18-jarige hardrijder zonder rijbewijs eindigt met auto in trens

5
Dronken 18-jarige zonder rijbewijs eindigt met auto in trens

De bestuurder van deze zwart gelakte Toyota Passo belandde zondagmorgen met het voertuig in een trens aan de Saramaccaweg in Suriname.

Hij reed met een hoge snelheid over de weg met als gevolg dat hij de controle over het stuur verloor en in de goot tot stilstand kwam. Volgens waarneming van de politie blijkt dat de automobilist A.G. (18) onder invloed van alcohol verkeerde.

Ook blijkt dat de 18-jarige bestuurder niet in het bezit is van een rijbewijs.

De dronken autobestuurder kwam met de schrik vrij. De politie van Saramacca was ter plaatse voor onderzoek. 

5 REACTIES

 1. Berechten als volwassene en hoofd ouder of verzorger, voor alle gemaakte kosten laten opdraaien.
  gemodereerd

 2. Geef de eigenaar van de auto een hoge boete. 200.000 of zo. En die kleine zuiplap, mag 6 mnd lang de bermen schoonmaken.
  gemodereerd

 3. debby , die zuiplap was de eigenaar van de auto , want er is niet vermeld dat de auto niet van hem is , ben volkomen met jou eens dat deze jonge zuiplap een hoge boete moet krijgen , maar voor eeuwig mag deze jonge zuiplap geen auto meer besturen , en bermen schoon maken , ho maar je kent toch die club die niet van werken houdt
  gemodereerd

 4. Zeker een van die rijkelui’s kindjes, die denken dat ze alles mogen maken en breken in Suriname, want arme kinderen hebben deze mogelijkheden niet. Anders moeten ze een auto hebben gestolen en de goedkope ramtahal hebben gedronken
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.