Dagopbrengst buitgemaakt bij gewapende overval op Manja BBQ

6
Manja-bbq

Twee criminelen, gewapend met respectievelijk een mes en een houwer, hebben in de nacht van zaterdag op zondag medewerkers van Manja BBQ overvallen. Dit gebeurde rond 02.15u aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

Één van de medewerkers zegt in gesprek met Waterkant.Net dat ze met z’n vijven aanwezig waren bij de zaak. De barbecuezaak was reeds gesloten en de medewerkers waren bezig de opbrengst te tellen, toen de twee rovers op hen afkwamen. Op dat moment zaten twee mannelijke medewerkers buiten en een binnen met twee dames.

De rover gewapend met het mes hield één van de slachtoffers buiten onder bedwang, terwijl de tweede dader met de houwer de drie medewerkers binnen onder bedreiging van het wapen al het geld afhandig maakte.

Na de daad verlieten de rovers de plaats te voet. Ze zijn richting Van Kallenweg gerend. De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

6 REACTIES

 1. Publiceer beelden van rovers in alle dagbladen !
  Dit zal andere en potentiële rovers misschien afschrikken.

  Criminaliteit neemt toe.
  Criminelen maken zich geen zorgen om de pakkans en ook niet om de straf. Dus moet er een betere afschrik-methode toegepast worden ! Dit geldt ook voor kindermisbruikers !

  Laat het volk weten wie misdadig is. Geef misdadigers taakstraffen en laat ze bijvoorbeeld helpen de straten schoon te houden.
  Publiekelijk te schande zetten en een verplichte sociale vaardigheidstraining kunnen goede disciplinaire maatregelen zijn.

  Wij willen een veilig Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 2. Triest ik reed gisteren op mijn heen weg naar de stad nog langs en dacht mooie setup boven bbq en beneden verkopen. Op de terug weg 1:15 langs gereden was toen rustig op de weg.
  Zo erg dat hard werkende mensen zo overvallen worden
  gemodereerd

 3. WOoow nooit mi no lesi tak den advies san mi gi bijna 5-10 jari terug, via social media, sma e gi den sem advies no in 2022. Grappig
  gemodereerd

 4. Pin pin pin pin pin pin
  Dat is pas slim .
  Digitaal betalen stimuleren bevorderen.
  Na xx uur alleen pin
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.