Waarnemend korpschef en lichtingsgenoten gehuldigd in verband met 35 dienstjaren 

3
Waarnemend korpschef en lichtingsgenoten gehuldigd in verband met 35 dienstjaren 
Waarnemend Korpschef van de Surinaamse politie Ruben Kensen (r).

In Suriname zijn jubilarissen, die zich 35 jaren hebben ingezet voor het werk en nog steeds hun krachten geven aan het Korps Politie Suriname (KPS), vrijdag 1 april gehuldigd. Deze groep werd in de bloemen gezet op de Politie Academie. 

Opmerkelijk is dat de waarnemend korpschef, commissaris van politie Ruben Kensen, lichtingsgenoot is van de groep jubilarissen. Het gaat in deze om politiefunctionarissen van de lichting 1987, die 35 jaren een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan het realiseren van het uitgestippeld beleid bij het KPS.

Er zijn in totaal 78 jubilarissen, van wie 8 zijn heengegaan. Daarnaast waren er drie opleidingscommandanten, van wie twee zijn overleden.  

De huldiging heeft plaatsgevonden onder supervisie van Kensen. De minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi, kon op deze dag niet aanwezig zijn, daar hij op een dienstreis naar Nederland is.

3 REACTIES

 1. ja hoor strooi maar met geld , die atompei zal het goed vinden , hij strooide geld in Nederland , maar voor wie
  gemodereerd

 2. Hij lijkt heel veel op G(r)aman Aboi koni, Alleen had die een witte pet op en witte kostuum.
  A man dat set in tori, fu wittie in futu, A Coma/commandant dies, set in tori ooktu. A man dies baka/bakabana, me taigi!
  gemodereerd

 3. Ach helaas, niet alle zwartjes lijken op elkaar. Zo ook niet alle luizen dragers.

  Fosie sma ben trikie den empie. Was stroom soms weer uitgevallen? Zoveel dienstjaren, en wat bereikt? 0,0! Waarom wordt niets doen, omkoperij en nog meer niets doen, verheerlijkt met zoveel bombarie? Typisch Su
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.