Veel mensen op de been voor ‘VHP Bigi Bombarie Verkoopactie’

26
Veel mensen op de been voor 'VHP Bigi Bombarie Verkoopactie'

De eerste dag van de zogeheten ‘VHP Bigi Bombarie Verkoopactie’ heeft veel mensen naar het partijgebouw getrokken. Bij de Olifant was er een flinke drukte van mensen die een pakket met 14 basisgoederen konden kopen voor SRD160.

De partij liet eerder deze week weten dat zij in samenspraak met haar sponsoren heeft besloten om deze verkoopactie te organiseren. “Hierdoor trachten wij de koopkrachtversterking  die door de overheid in het kader van het Sociaal vangnet de afgelopen maanden heeft toegekend, verder te stimuleren middels het aanbieden van goedkope basisgoederen”, aldus de VHP.

Ook op zaterdag 2 en zondag 3 april zullen er goedkope basisgoederen verkocht worden bij de Olifant aan de Jagernath Lachmonstraat. Dit geschiedt via de drive-through methode of een ‘walk-in’ voor mensen zonder auto.

26 REACTIES

 1. Ik neem aan dat de bezoekers geen NDP’ers zijn, want die willen alles
  gratis. Dat zijn ze al 20 jaar gewend, dus het woord betalen komt niet
  voor in hun optie !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Jakco zal best kunnen dat er ndp-ers tussen zitten , maar die betalen met gestolen geld van het volk .
  gemodereerd

 3. en de mensen in andere distrikten?
  of tellen die opeens niet meer mee bij die ornaje rukkers?
  gemodereerd

 4. Nou ik ben geweest maar mijn Ford Raptor 2021 model paste niet door de drive-through. Dus helaas.
  gemodereerd

 5. nou Hadron , dan parkeer jij deze bak ergens en kan dan te voet naar binnen gaan en je krijgt jou pakket , maar wel 160 SRD betalen he
  gemodereerd

 6. Mij zien ze niet. Ik wil niet dat politici met een bord voor hun kop of een olifanten huid, een van tevoren samengesteld pakket aan mij verkopen. Stel dat ik de helft van de spullen in het pakket niet nodig heb, dan word ik nu gedwongen om.die troep te kopen. Als de regering iets goeds wil doen, moeten ze ervoor zorgen, door een goed beleid te voeren, dat de koopkracht voor iedereen toeneemt en we met z’n allen gewoon naar de winkel kunnen gaan en zelf kunnen bepalen wat we willen.kopen.
  gemodereerd

 7. Vreselijk o. Zo een rommel pakket verkopen. Er zullen hoop vervallen spullen tussen zitten. Laat de regering dit pakket van $ 8 zelf boor hun familie verdelen.
  Zij zuipen wijn, eten doks en steak en gaan alladol naar Dubai en elders en volk moet dit vreten?? $ 1 MILJOEN Dubai, telefoon rekeningen Ramdhin en Ramadin ook meer dan $1 miljoen. Weet he wat de pinarenden hadden kunnen krijgen met dat geld?
  gemodereerd

 8. Schaamteloos gedrag van de VHP om politiek te bedrijven met het arme volk. Waarvoor zit de VHP in de regering. Moet de regering niet voor betaalbare prijzen zorgen. Het lijkt alsof de regering bewust de situatie creëert en daarna politiek wil scoren door via de politieke partijen goedkope producten aan het arme volk te verkopen. Dat pakket is net genoeg voor een week en wat gaat er daarna gebeuren. Dat noemt de voorzitter van de VHP prudent beleid, bromtjie djarie en wo set eng.
  gemodereerd

 9. Wtf maaKt het uit hoe men daar is gekomen, of wat voor luchtvervuilingen mobiel iemand rijd, als het geen tesla is 😉?

  Een tesla in de Bijlmer. En denk eraan hè, als je een uitkering hebt mag je maar €2500 in vermogen hebben. Dat is dus auto/ motor/ sieraden en geld op je bank en of spaarrekening, samen opgeteld!

  Anyways, diep triest, dit tafereel
  gemodereerd

 10. die ka politiek kan de prijzen van de winkels niet op lijn krijgen en nu houden ze verkoop actie te gek voor worden .
  een politieke stunt aanbieding nooit zo iets meegemaakt.
  gemodereerd

 11. Makkelijk praten kan de mens goed
  Sisa en Brada het gaat niet om NDPers want deze combinatie schurken onwetende leiders zijn erger dit is de domme Surinaamse bevolking zand in het oog strooien
  Terwijl de armoe toeneemt
  Eerlijk is eerlijk het is erger geworden
  gemodereerd

 12. vhp probeert zo stemmen te kopen voor de volgende verkiezing.
  Friends and families blijven zo aan de macht, volk trap niet in in deze schurken.
  gemodereerd

 13. Aan al de klagers en de antieregerings zeikerds, waarom gaan jullie niet zelf op pad om te helpen de prijzen omlaag te krijgen. Doe iets voor het land en het gratis geld die jullie opstrijken. Begin bijvoorbeeld zelf een beetje controle te doen en de prijs verhogeraars aan te spreken of aan te geven. Dus kom uit die hangmat of die hobbelstoel en hou op met dat geklaag naar de regering.
  gemodereerd

 14. De partij liet eerder deze week weten dat zij in samenspraak met haar sponsoren heeft besloten om deze verkoopactie te organiseren.
  =============
  Deze sponsoren van de VHP houden samen met de VHP het arme volk voor de gek. Deze week krijgt de arme bevolking een pakketje tegen de kostprijs en vanaf volgende week gaan de sponsoren, waarvan de meeste importeurs zijn de prijzen wat meer verhogen. Dat noemen ze uitzuigen van de arme bevolking. Je geeft het arme volk een cent en daarna pak je drie centen van hun terug. De armen worden armer en de rijken profiteren en worden rijker. Dat is prudent beleid en bromtjie djarie van de VHP.

  “You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time“
  gemodereerd

 15. Helemaal eens met @surined.

  Ze kunnen een burgerinitiatief opstarten in hun buurt en winkeliers die verouderde producten tegen een hoge prijs verkopen op een zwarte lijst plaatsen en boycotten.

  Herie dé wé s’dong tap fakeboek, dus een lijstje erbij kost geen energie.

  Boycotten en elkaar helpen door winkeliers met redelijke prijzen te promoten en gezamenlijk inkopen doen, misschien krijg je zelfs korting. Dit verwacht ik van een gettoleider aka buurtmanager ipv het geklaag.

  Jullie wonen in een arm land, dus kom geen eisen stellen die niet eens rijke landen zich kunnen veroorloven.
  Roeien met de riemen die je hebt.
  gemodereerd

 16. Je kan het nog steeds niet verwerken hé debby, dat president Santokhi us dollar 900.000 van de VAE heeft gekregen, én een speciale uitnodiging vanwege de onafhankelijkheidsdag. Let wel gekregen.

  Niemand heeft ooit iets dergelijks gedaan voor die moordenaar. Het doet enorm zeer, want je blijft maar in herhaling vallen.

  Als het aan jou en consorten lag, dan was hij thuis gebleven en had het geld verdeeld onder de bevolking om te eten tok. Gekregen donaties misbruiken voor een ander doel is normaal voor jullie, das gebruikelijk bij jullie.
  In jou beleving bestaat ontwikkeling uit ete, drinke, uitpoepen, repeat!
  gemodereerd

 17. Deb(iel)by,

  ik heb jouw paranoïde, geindoctrineerde paarse grote muil niet gehoord toen Bouva de naschoolse opvang kas leegroofde of toen Adhin voor 200 miljoen USD aardappelen en uien kocht van gejat geld uit de kasreserves.

  Hypocriete teef.
  gemodereerd

 18. Me plata dja. Je geeft ruim $1.000.000 uit aan je reis, alle kosten aanhang en hotelkosten, om vervolgens $900.000 terug te krijgen, en dat wordt gezien als een plus?

  Den witmang bo aksi, heb je soms kolder in je hoofd, of ben je soms beperkt?
  gemodereerd

 19. @ Esmerald & Flyer

  Jullie moeten @ Debby niet al te hard aanpakken, zij is niet zo
  slim als jullie denken. Daarom is zij ook aanhanger van NDP
  geworden, daar zijn de meeste dommen te vinden. er zijn natuurlijk
  ook die een beetje hersens hebben, maar niet al te veel!

  sari tori

  jacko
  gemodereerd

 20. klopt Jacko er zijn niet veel ndp-ers met hersenen , maar die weinigen zitten wel aan de top en die hebben wel Suriname naar de kloten gebracht , en die debby is er een zonder hersenen en daarom lult ze zo dom dus maak je niet druk om debby , straks horen we niets meer van debby
  gemodereerd

 21. Ai na miiii 3 april 2022 Bij 08:24
  Me plata dja. Je geeft ruim $1.000.000 uit aan je reis, alle kosten aanhang en hotelkosten, om vervolgens $900.000 terug te krijgen, en dat wordt gezien als een plus?

  Den witmang bo aksi, heb je soms kolder in je hoofd, of ben je soms beperkt?
  ……………………………………………………………………………………………………………….

  Beste …. Ai na miiii …. tell me … wie is niet zo slim …. wie heeft niet veel hersenen ?????
  De VHP-pot verwijt de Nationale Dievenpartij ketel.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.