Waterscooter bestuurder breekt been na ongeluk op rivier 

6
Waterscooter bestuurder breekt been na ongeluk op rivier 
Voorbeeldfoto van een jetski (archief)

Een bestuurder van een waterscooter is afgelopen weekend betrokken geweest bij een ongeluk op de Suriname rivier, waarbij zijn rechterbeen is gebroken. Dit gebeurde zondag omstreeks 17.15 uur ter hoogte van Overbridge. 

In gesprek met Waterkant.Net zegt het slachtoffer dat hij van geluk mag spreken. Zijn zwemvest heeft hem gered. Op die bewuste dag was een groep naar White Beach. Zij parkeerden hun voertuigen daar en voeren met hun waterscooter richting Overbridge.

Daar aangekomen besloot de 31-jarige S.S. een rondje te maken. En daar ging het mis. Plotseling zagen zijn vrienden dat hij in gevaar verkeerde en schoten hem te hulp. S.S. zegt aan de redactie dat hij tegen de sterke stroming kwam, waardoor hij te water was geraakt.

Verder kan hij zich niet meer heugen, want hij raakte daarna bewusteloos. Hij had een zwemvest aan die hem boven water hield. Nadat hij bijkwam riep hij hulp in van zijn vrienden, die hem verder hebben begeleid. Vandaar uit werd hij met een ingeschakelde ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor behandeling aan zijn gebroken rechterbeen.

Hij is momenteel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Hij verkeert buitenlevensgevaar.

6 REACTIES

 1. Wat moeten wij met dit luxe probleem? Racen in welke Surinaamse rivier dan ook is reuzen gevaarlijk, met al die grote onzichtbare rotsen en eventuele boomstammen die nergens in kaart zijn gebracht.
  gemodereerd

 2. Ik ken deze soort dwazen die achterlijk doen, als ze op zo’n ding
  zitten. Ik heb ze eens op Domburg gezien zo achterlijk deden ze,
  het waren Hindoestanen van goede komaf en rijk natuurlijk.
  De mensen moeten zien dat ze geld hebben, stelletje debielen!!
  Enkele jaar geleden waren er toch een paar de pijp uit, tijdens zo’n
  vertoning op de Surinaamse rivier. Sorry maar ik heb geen medelijden
  met zulke figuren, dit geldt ook voor motorrijders!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Of ze nu op vaste land zijn of op water, ze rijden zichzelf te pletter
  Gelukkig geen ebs stroom palen daar..
  Alle soorten onzin nieuws krijgen we maar over de dure prijzen en de ellende in het land, niet.
  Een land zonder journalisten is in deze tijd niets.
  gemodereerd

 4. Meneertje geeft de sterke stroming van de rivier de schuld maar we weten allemaal dat waterscooter bestuurders over het algemeen nog roekelozer zijn dan bromfietsers omdat ze ervan uitgaan dat water zachter is dan asfalt en hen niets kan gebeuren wanneer ze als een idioot tekeer gaan op zo’n ding.
  gemodereerd

 5. Gelukkig waren zijn vrienden in de buurt en hebben ze kordaat opgetreden. Beterschap.
  gemodereerd

 6. nou Jacko wij hebben rijke creolen gezien , die als gekken bezig waren op de Suriname rivier , bij Klaaskreek , ze moeten deze waterscooters verbieden , levens gevaarlijk
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.