Vijf weken oude baby dood aangetroffen door moeder

4
baby in Suriname

In Suriname is een vijf weken oude baby vanochtend dood aangetroffen door de moeder. Het gaat om een vroeg geboren baby, die na 7 maanden op 25 februari 2022 ter wereld kwam.

De moeder die vrijdagochtend rond 03.00u wakker werd om haar kind te voeden, kreeg de schrik van haar leven toen ze merkte dat de zuigeling niet meer bewoog.

Volgens de moeder was haar kindje met complicaties geboren en toen in een couveuse geplaatst. Afgelopen dinsdag 29 maart werd de zuigeling ontslagen uit het ziekenhuis.

De trotse ouders waren nauwelijks twee dagen met hun nieuwe aanwinst thuis toen het noodlot toesloeg. Direct daarna werd de Surinaamse politie op de hoogte gebracht, die op haar beurt een arts en een uitvaartbedrijf inschakelde.

De arts stelde natuurlijke dood vast. Het lijkje is vervoerd naar het mortuarium. 

4 REACTIES

 1. Is al de 2 de vroeg geboren baby die komt te overlijden. Waarom houden ze de baby’s niet langer???
  Omdat de verzekering het niet dekt?? Die van januari is nonchalance gedrag van RKZ.
  Gezondheidszorg is grote rommel.

  .
  gemodereerd

 2. Alweer natuurlijke dood.Kennen de artsen in Suriname het verschil van iemand die ziek is en overleden is of iemand die kern gezond is plotseling overlijd.Want is een natuurlijke dood meneer de arts.Wordt moe van die uitslagen van die Surinaamse artsen.En niemand die wat van zegt of vragen stelt
  gemodereerd

 3. Zijn de ouders door de arts gebeld om te vragen hoe het gaat, nadat kindje is ontslagen?

  Tje, nalatigheid vh ziekenhuis. Wreed boi
  gemodereerd

 4. Het kind besloot niet te willen opgroeien in een maatschappij dat geteisterd wordt door roof, inbraak, geweld en armoede en een wereld die gaat richting wereldoorlog.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.