SRD 30.000 gestolen uit woning politieman 

8

Een politieman in Suriname heeft afgelopen donderdag aangifte gedaan van diefstal uit zijn woning en wel een geldbedrag van SRD 30.000. Dit gebeurde aan de Hanna’s Lustweg.

Hij ontdekte de diefstal op die bewuste dag in de ochtend en deed aangifte bij de politie. Het vermoeden bestaat dat iemand die in verband met werkzaamheden thuis bij hem was geweest, op een onbewaakt moment het geld zou hebben weggenomen.

Er zijn geen sporen van braak aangetroffen in de woning. De politie van het ressort heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek duurt voort.

8 REACTIES

 1. Een politieman met 30.000 srd.Ze verdienen goed en toch blijven ze klagen.
  gemodereerd

 2. Ik vraag mij steeds af vanwaar de politieagenten in Suriname zoveel geld hebben. Dit riekt naar corruptie.
  gemodereerd

 3. onbewaakt moment?
  en dat geld ligt gewoon op tafel ofzo?

  “bestaat dat iemand die in verband met werkzaamheden thuis bij hem was geweest,”
  en je hebt je huis niet afgesloten? en dan ga je weg? als politieman zijnde?

  behalve dat dit verhaal gewoon dom is? geloof ik er ook geen reet van.
  waar kwam dit geld vandaan? waar was het voor nodig? en waarom had je dat thuis? en onbewaakt achtergelaten?
  prototype van een politieagent? te dom om te schijten?
  hoe kan hij iets betekenen als hij zijn eigen rommel niet eens kan beschermen
  gemodereerd

 4. ja natuurlijk hebben de ndp agenten geld , ze hebben 10 jaar lang ook gestolen van het volk , en nu nog door afpersingen
  gemodereerd

 5. Het valt mij tegen dat er zo kortzichtig wordt gereageerd op het bezit van een relatief groot/klein geldbedrag. Waarom kan iemand, ook al ben je een slecht verdienende politieagent, nadat niet bezitten. Er zijn meer dan voldoende legale redenen te bedenken voor het bezit. Kom op mensen een beetje meer fantasie en vertrouwen en een beetje minder azijnpisser zijn anders lijkt het wel gefrustreerde jaloezie.
  Maar, het neemt niet weg dat het wel oerstom lijkt/is om zo met je geld om te gaan. Daarbij komt dat je van een politieagent meer voorbereiding, waakzaamheid en slimheid mag verwachten. De naïviteit van deze man lijkt zo groot dat daarmee de geloofwaardigheid van zijn verhaal hartgrondig wordt aantast. Hij zal veel bewijzen moet aandragen om het geheel, bezit en diefstal, aannemelijk en geloofwaardig te maken.
  gemodereerd

 6. Je hebt gelijk hoor @Zozieikhet

  Meneer gaat binnenkort samenwonen met zijn Belgische vriendin, en is zijn huis aan het verbouwen. Zijn vriendin had nog net op tijd, geld kunnen sturen om de zwartwerkende arbeiders te betalen. Vandaar het contante bedrag; blacka wroko =cash money.
  Meneer heeft aangifte gedaan met het bonnetje van het wisselkantoor.

  Je ziet het hé, niemand is te vertrouwen.
  gemodereerd

 7. Och arm, net 1311,29 euro en daar maakt iedereen in het commentaar een hoop bombarie over. Ongekend! En dan na te gaan dat vroeger 1 Surinaamse gulden twee gulden Nederlands waard was, oftewel 1 Surinaamse gulden ongeveer 1 huidige euro! Een dollar (klinkt mooi en duur) is eigenlijk niet meer waard dan een vroeger dubbeltje.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.