Politie zoekt deze man in zaak verkoolde lijken in Ford Ranger

9
Politie zoekt deze man in zaak verkoolde lijken in Ford Ranger
Foto: Korps Politie Suriname - bewerking Waterkant.Net

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag een opsporingsbericht gepubliceerd van de 37-jarige Marvin Anthony Ralf Wilson. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij gezocht wordt in de zaak van de verkoolde lijken in de Ford Ranger pick-up.

Volgens de Surinaamse politie wordt de man, die geen vaste woon of verblijfplaats heeft, gezocht voor moord dan wel medeplichtigheid tot moord. De redactie verneemt verder dat de vrouw Y.W. die deze week ook door het cold case team was aangehouden in deze zaak, een zus van hem is.

De drie lijken werden op zondag 18 juli 2021 ontdekt aan de Noordpolderdam ter hoogte van Leiding 8. De politie maakte de identiteit van de drie mannen die werden aangetroffen in de uitgebrande auto snel daarna bekend. Het zou gaan om Rohitas Sital (39), Cedric Tertullien (27) en Shawn Stolk (24).

Twee lichamen werden in de bak van de pick-up aangetroffen en één op de achterste zitting. Waarschijnlijk zijn de drie eerst vermoord waarna de ontzielde lichamen in de auto in brand zijn gestoken.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Cold Case Unit op het telefoonnummer 402134, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

9 REACTIES

 1. Misschien hebben deze 3 klootzakken (slachtoffers) zijn zus misbruikt.
  Het mag niet maar wel een betere straf bestaat niet, het is maar een
  suggesti van mij, het kan te maken hebben met een afrekening zijn!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. die dame was volgens mij ruzie gaan maken met 1 v/d 3 helemaal voor club 100, misschien een partner van beruchte rohitas. met ruzie zijn ze naar huis van dame gereden. daar is er een handgemeen gebeurd waarbij ze volgens mij die biga rohitas hadden gekapt aan zn edde. en toen ging het mis. wel raar dat hij niet had geschreeuwd en dat buren eventueel wat hadden gehoord tenzij het ergens bij een verlaten plek is gebeurd midden in de nacht.
  gemodereerd

 3. Rohitas was geen lieverdje. Die 2 anderen waren bezig met elektriciteit en waterleiding installatie te plaatsen. Ze waren op een verkeerde plek op verkeerd tijdstip.
  Zwartmans houd dus je bek. Fake news beest.
  gemodereerd

 4. Deflecting, want men weet exact waar men deze boi moet gaan zoeken, en wie hier op antw kan geven.

  Weer houd het gezag zich bezig met de kruimeldieven
  gemodereerd

 5. @ Debby

  We staan gelijk, dus dat ga ik ook doen. Maar als ik wat op en aanmerkingen
  van jou heb, moet je ook je S,mond dicht houden!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. debby , hebt jij wel eens een verkoolde lijken gezien , nou kijk maar eens op You Tube , genoeg voorbeelden , recent van burgers van Oekraïne die slachtoffer waren van russische bombardementen gedaan door poetin , en jou lover ddb is een vriend van poetin
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.