Nieuwe muziek Nisha Madaran in de maak

1
Nisha Madaran
Photography by Dinesh Sheoratan (D-Snapshot)

Nisha Madaran, bekend van de grote hit ‘Tu Hi Mera Dil’ (You are my Heart), is helemaal niet gestopt met muziek maken zoals velen in Suriname denken. De fans kunnen dit jaar een aantal nieuwe nummers van haar verwachten.

“Muziek laat ze nooit los dus men kan dit jaar enkele producties verwachten, waaronder een paar nationale en internationale samenwerkingen zoals we van Nisha kennen”, vertelt haar manager tevens levenspartner Ignaz Ahmadali.

Nisha is in 2021 afgestudeerd aan juridische faculteit van de Universiteit van Suriname en verkreeg daarbij de titel Bachelor of Law (LLB). Ze is bezig met haar master in Surinaams recht aan dezelfde faculteit.

De  zangeres en Ignaz zijn al 5 jaar getrouwd. Het koppel stapte in januari 2017 in het huwelijksbootje. “Het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen”, zegt Nisha over haar huwelijk.

1 REACTIE

  1. Zo Nisha het is aan te zien, want je hebt een bolle snoet gekregen.
    Gefeliciteerd, en op naar de volgende fase in je leven.

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.