‘Volksstrijder’ in vrijheid gesteld bij weder voorgeleiding

17
Raoul Abdoelrahman

‘Volksstrijder’ Raoul Abdoelrahman is gisteren in vrijheid gesteld door het Openbaar Ministerie (OM). Hij is bij weder voorgeleiding vrijgelaten.

Abdoelrahman is op 17 maart door de politie aangehouden en ingesloten wegens belediging en bedreiging van president Chandrikapersad Santokhi. In een live-videoboodschap op Facebook heeft hij op 2 maart beledigende uitspraken naar het staatshoofd toe gedaan en hem uitgemaakt voor dictator.

Volgens de verdachte, die zichzelf een volksstrijder noemt, is Santokhi niet in staat om Suriname te draaien en de burgers te verzorgen. Abdoelrahman daagde hierbij een ieder die momenteel strest, uit om ook live te gaan en hun misnoegen te uiten.

“Dan mi wani shi suma e stroto. Yu no mang sroto no wan mang, want die ballen heb je niet”, aldus Abdoelrahman die zijn betoog verder aanvulde met scheldkanonnades en uitspraken over de zoon van de president. Ook maakte hij het staatshoofd uit tot een ‘rommel sheriff’.

De ‘volksstrijder’ werd door de politie opgeroepen. Hij gaf gevolg hieraan en meldde zich bij station Derde Rijweg. Na afstemming met het Surinaamse OM werd hij in verzekering gesteld.

Na enkele dagen werd zijn inverzekeringstelling door de rechter-commissaris rechtmatig getoetst en verlengd met 30 dagen.

17 REACTIES

 1. Schijnt dat iedereen in suri plotseling volks strijder is geworden. Vóór de verkiezingen is het ook altijd een gejammer om het volk.
  A volk ei pina, geef ze een pakket mang..
  Mofinawan van voor en achter.. krokodillen tranen, ooooh wat erg…

  Eindstand rijden ze één voor één in hun plastic wagie, de echte volksmensen omver of voorbij bij de bushalte, op zoek naar ‘spijsolie’ of toiletpapier etc, etc.

  De volksmensen werken hard en zijn afhankelijk van de bus en de buurtwinkel. Vraag ze of één van deze opgepakte activisten ooit in hun “carrière” heeft aangeboden om een flesje olie te kopen, een broodje of een lift naar de foto.

  Stop met dat fake gezeik, het gaat he-le-maal niet om het volk. Stelletje asociale donders!
  gemodereerd

 2. Wat is de definitie can een volksstrijder??
  En dit is part of the problem in Suriname….we verheerlijken de domste mensen.
  De journalisten zijn hier debet aan. In alle landen zie je dat mensen die iets toe te voegen hebben, geintervieuwd worden. Allen in suriname gaan ze naar de meest achterlijke omdat men hier denkt dat als je hard schreeuwt, men naar je luistert…..ook al zeg je niets hahahahha
  gemodereerd

 3. Volk van Suriname begrijp goed in wat voor positie Suriname zich bevindt !
  De financiële sector staat op instorten en als de schuldeisers hun schulden opeisen dan wordt Suriname failliet verklaard en wordt er beslag gelegd op alle tegoeden !
  De ellende veroorzaakt door Bullshit Bouta en zijn bende is veel te groot en kost veel meer tijd en inspanning dan men in eerste instantie had gedacht !

  Suriname mag team Santokhi daarom dankbaar zijn, want geen enkel ander partij in Suriname is in staat Suriname te redden van faillissement !

  Sommige Surinamers vinden het geweldig dat VeePee Brunswijk gratis pakketten naar het binnenland brengt, maar beste mensen deze liefdadigheid is niet de basis om een land te besturen !

  Team Santokhi heeft orde op zaken gebracht en werkt nu aan herstel en groei.
  Surinamers moeten nodig leren om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden !

  Op de manier hoe de ondankbare Surinamers nu reageren zal geen enkel diaspora investeren.
  Investeren in ondankbare Surinamers is water naar de zee dragen !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 4. hij noemt zich een volksstrijder , als je een volksstrijder bent dan zit je niet deze president uit te schelden , maar dan moet jij als strijder naar leonsberg gaan en die ddb gaan uitschelden die heeft het volk naar de afgrond gebracht , als je dat doet dan mag je je een volksstrijder noemen , maar wij weten al dat jij dat niet durft , je baasje ddb zal jou in je rug schieten
  gemodereerd

 5. Bij sommige forumleden wordt de nadruk gelegd op het feit dat Raoul R. zich Volksstrijder noemt. Terwijl de nadruk gelegd moet worden op de werkwijze van het OM. Totale OM moet op staande voet ontslagen worden. De dames en heren zijn ongeschikt. Artikel 152 wordt los en vast gebruikt om ple-sident Santokhi te pleasen.

  Wie denken die Jokers bang te maken, mond te snoeren met Artikel 152.

  Ik hoop dat de volgende regering dit zelfde artikel 152 op genoemde Witte Boord Criminelen [ DreamTeam S. } toepast, zonder aanziens des persoons.

  Raoul Abdoelrahman heeft groot gelijk: Santokhi en zijn dreamteam zijn niet instaat dit land naar een redelijk ontwikkelings niveau te leiden.

  De bandieten { Nationale Dieven Partij } waren niet instaat, deze ordinaire grappenmakers zijn nog minder in staat ontwikkeling te brengen. Wat ze brengen is Leugen en Bedrog,
  Friends and Family politiek voering.

  ” WAT ” en anderen: dat R.A zich Volksstrijder noemt is zijn LOOK OUT …. iedereen kan en mag zich bijvoorbeeld: Volksstrijder of Revolutionair noemen.
  gemodereerd

 6. Een volksstrijder ? Ha ha net wat in een van de postings vermeld wordt. Ga je grote kwebbel bij de fascistische leider opendoen en vraag wat hij met de miljarden gedaan heeft. Haal het geld dan weer op en deel het onder het volk. Maar dat durf je niet want daarvoor zijn jouw ballen uitgedroogd tot formaat kikkererwt. Laffe laffe dagoe die je bent.
  gemodereerd

 7. Verkeerde paddo’s gebruikt of wat anders.
  Ben benieuwd wat? Lijkt goed spul.
  gemodereerd

 8. het woord Volksstrijder bestaat niet, in geen enkele woordenboek of bij Wikipedia bekend.
  gemodereerd

 9. @WAT .. ben jij een kontlikker van Chan, zo te zien. Wil jij ook de vrijheid van de burgers ontnemen. Wij surinamers zijn trots op onze volksstrijder. Ik merk dat WAT elke keer bouta gebruikt of ndp. Heeft hij misschien je moeder of dochters gemolesteerd? Het zit diep in je he! Bouta ondersteunen we niet, maar deze Chan is erger dan Bouta. Chan houd ons allemaal gek, maar als het volk wat zegt wordt hij of zij opgesloten. Dan moet je horen hoe ministers tijdens de verkiezing elkaar vies en vuil uitschelden. Dat mag dan wel. Maar een onschuldige ontevreden voksstrijder mag niet opkomen! schaam je WAT en die lik van die dikke oranje awarie chan!
  gemodereerd

 10. De volksstrijder heeft gelijk. Chan rot op vanuit mijn heerlijk land Suriname! We willen een nieuwe eerlijke president, die naar het volk luistert en niet die van het volk vreet! geen ndp of vhp. een nieuwe regering, die de pijn en armoede van het volk begrijpt! chan ga je me ook opsluiten? Ik een ontevreden burger mag wel klagen of niet! dictator. Geniet maar even van je positie, wij volk gaan je schoppend( laat maar ke in hindi) het land uitzetten.
  gemodereerd

 11. @PARA EXPRESS stuur je ook je zus dochter en moeder bij Chan om hem een goede nacht rust te bezorgen hahaha… wat een blinde hielen likker ben je. Ongetwijfeld ben je een achterlijke hindoestaans, die ongeschoold is en alleen in Chan gelooft op de plaats van in zijn god. Ik ben ook hindoe maar ik geloof in het hindoeisme niet in Chan. Die landverrader, volkgeld opvreter! luxe reizen met zijn vrouw op kosten van het volk. ,zomervakantie..chan waar ga je? neem je PARA EXPRESS vrouw, dochter, moeder gezellig mee..
  gemodereerd

 12. Ik dacht eerst dat het een 1 april grapje was, maar er loopt een heuse nieuwe Chotelal rond in Sranan. De nieuwe Chotelal is een creatie van de VHP-sponsoren.
  Toen de vorige Chotelal bezig was pakketten met voedselmiddelen aan de armen te slijten in op opdracht van de vorige regering, waren de klachten niet van de lucht. Nu doet Santokhi met zijn VHP hetzelfde. Zijn politieke geldschieters springen nu als hulptroepen bij, net als de ‘oude’ Chotelal. Wat zullen zij krijgen van Santokhi, want dit doen zij niet gratis, er moet wat tegenover staan, immers Sinterklaas bestaat alleen onder de kleintjes.
  Wel, wel, wel, al de gasten hier op WKT, die alles wat Santokhi met zijn coalitie aan “kromwerk” levert, recht proberen te breien met allerlei drogredenen kunnen dit niet meer met goed fatsoen volhouden.
  Para, noem jij dit het begin van duurzaam beleid, of zit je dagelijks aan je dikke (klinkt als de Engelse D….) duim te zuigen.

  Ik heb het al eerder aangehaald, deze regering is in beginsel hetzelfde als de vorige, natuurlijk met de nodige nuances. Je ziet het bijvoorbeeld aan de nutteloze reisjes naar het buitenland, de vele blablablabla momenten (vroeger tralalala) van onze president, de VP, die alleen uitblinkt als hij zijn rol van Gudu pa met verve speelt, een minister van buitenlandse zaken die door velen te licht wordt bevonden, een minister van OW, die ons elk jaar in een waterbed laat toeven, een minister van economische zaken, die alles duurder laat worden zonder in te grijpen, wat toch het minste is dat zij zou kunnen doen, het vergt toch geen specifieke kennis, een minister van volksgezondheid, die door zijn ingrijpen, de volksgezondheid steeds slechter laat functioneren en het maar niet wilt snappen waaraan het ligt, de vele familieleden en vriendjes die op mooie goedbetaalde functies zitten, met of zonder de nodige kennis. Vergeet ook niet de vele ministers van de Abop, wie kent ze nog!!!! Wat doen zij aan beleid, het lijken wel ‘spook’ ministers. Het zijn allemaal spook ambtenaren, zeven even types, die nu voor ‘spook’ minister mogen spelen.

  Nu speelt er weer een case ‘Gabon’ reisje, van onze DNA voorzitter, hij is op reis gegaan op uitnodiging van CIS, all-in, naar Gabon (dus het kost hem niks), je vraagt je natuurlijk af, wat valt er te zoeken voor een parlementsvoorzitter in een land als Gabon. Nu blijkt dat hij gemeenschapsgeld heeft misbruikt, omgeruild in harde valuta’s, wat onkan is. Meneer dacht zeker dat als hij gaat reizen, dit altijd op kosten van het land, lees DNA, is. Gelden uit het DNA budget aangevraagd zonder ruggespraak met de onder voorzitter DNA en leden DNA. De zaak stinkt, zal Para met zijn meelopers ook hierin een complot zien, een fake, een begin van destabilisatie!!!

  Esmeralda heeft het deels goed verwoord, alleen geldt het voor de groep zgn activisten (Jessurun, pakitow, Piqué enz) en politieke partijen. Jip en Janneke
  gemodereerd

 13. De Nationale Dagu’s zijn op hun duivelse zielen getrapt !
  Hun comments zijn weer vol haat, jaloezie en verdeeldheid !
  Racisme en agressie aanjagen met fake accounts zijn kenmerkend aan dat uitschot !

  Niet storen.
  Waardig-Suriname heeft de leiding.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 14. Haha

  Dom-Suriname zal de verschillen tussen bacove en boulanger nooit kennen !

  Haha

  Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.