Politie laat lang op zich wachten na aanrijding tussen busje en bromfiets

5
Politie laat lang op zich wachten na aanrijding tussen busje en bromfiets

Bij een aanrijding vanmorgen in Suriname, tussen een busje en een bromfiets, is de vrouw die op de brom reed gewond geraakt. Beide bestuurders reden rond 07.00u vanuit de Saronbrug richting Awaradam.

De bestuurder van het busje wilde op een gegeven moment de Stellastraat rechts inslaan. Op dat moment haalde de vrouw op de bromfiets het voertuig in, met als gevolg de aanrijding.

De bestuurster van de bromfiets klaagde van pijn. De bestuurder van het busje belde meerdere keren naar de politie. Hij kreeg echter te horen dat er geen manschappen beschikbaar waren.

Bijna een uur na de aanrijding was de politie nog steeds niet ter plaatse.

5 REACTIES

 1. Ik verwacht wel een reactie van die geweldige bondsvoorzitter atompai… Wel zn snuit pieren als de politie volgens hem onrecht wordt aangedaan maar hun eigen taken kritisch beoordelen ………oohh hooo maar dat is niet belangrijk.
  gemodereerd

 2. Wat een stelletje waardeloze automobilisten zijn het in Su man, kijken ze niet
  ffe om of het kan om af te slaan???? Ja dat kan je niet niet met een gekochte
  rijbewijs, want dan heb je geen theorie lessen gehad! 95% van de automobilisten
  kunnen in Su niet rijden, sorry het is een feit. Ik zal een ezel farm in Su beginnen,
  dan kunnen ze een ezel bij me huren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Je moest effe op FB een bericht zetten en je pres van langs geven en zeggen waar je bent. Binnen 5 min waren er 5 prowagens
  gemodereerd

 4. ach debby , kon je niet slapen daar met die sneeuwval daar in Nederland en jij werd verblind door die witte sneeuw , hier zijn de politie verblind door de felle zon omdat ze de paarse bril nog op hadden , ken jij het spectrum van licht , als je paarslicht op een diamant laten schijnen dan zie je het paarse licht is zwart geworden
  gemodereerd

 5. @ Zwartmans het hoeft toch niet altijd de autobestuurder te zijn, in het verkeer moet een ieder goed uitkijken. Het kan toch ook dat de automobilist optijd richting heeft aangegeven en dat de bromfietser niet heeft opgelet en toch is gaan inhalen,of ga je vanuit het buitenland maar 1 partij de schuld blijven geven. Dan ken je echt niet het rijgedrag van de bromfietser in Su.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.