SRD 200.000 op klaarlichte dag gestolen uit geparkeerd voertuig

11
Voorbeeldfoto: Autoruit ingeslagen in Suriname.

Afgelopen maandag is er in Paramaribo op klaarlichte dag een tas, met daarin SRD 200.000 en andere persoonlijke spullen, uit een voertuig buitgemaakt. Dit gebeurde rond 14.00u aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname

De benadeelde F.A. (46) parkeerde zijn voertuig, een Noah busje, omstreeks 11.45u langs de weg. Toen hij in de middag terugkeerde bleek dat de rechter zijruit was stuk geslagen.

Na onderzoek bleek dat een zwarte tas, inhoudende het geld en andere spullen, was weggenomen. De 46-jarige benadeelde deed direct na de ontdekking aangifte bij de politie van Nieuwe Haven.

Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor. 

11 REACTIES

 1. Wie laat nou zoveel geld in de auto liggen. De snoodaard heeft na zijn daad, zichzelf ongetwijfeld goed in de watten laten leggen…
  gemodereerd

 2. natuurlijk 200k in een tas in een auto
  wie gelooft dit nog?

  waar komt dit geld vandaan?
  en waarom lag dit geld 2 uur lang in een auto? blijkbaar nog in zicht ook?
  totale onzin met dit soort verhaaltjes
  gemodereerd

 3. Ik geloof er niets van. Dan ben je echt een idioot on een tas met zoveel geld in ie auto te laten. Of t geld was niet van hem en heeft hij samen met maties een inbraak on scene gezet. Ik geloof geen moer vam dot verhaal.
  gemodereerd

 4. Zeker is dat in Suriname jij jouw spullen niet uitnodigend in de auto op een bank moet achterlaten. Je nodigt inbrekers en ander gespuis uit een kijkje te komen nemen.
  Stop ze toch in de bagagekoffer of op een plek waar ze niet te zien zijn.
  In Suriname betekent een tas intussen bewaarplaats van veel geld, in Nederland betekent een onbeheerde tas bewaarplaats van stukken van een of andere belastingdeurwaarder.
  gemodereerd

 5. Elkeen die dit bedrag op zak zou hebben, zou direct naar huis zijn gereden. Wie weet was dit bedrag wachtende voor de aankoop van drugs of gestolen goed. Die dief moest weet hebben gehad dat er geld in die wagen zat. Maar ja, ook zo een paarse, zwartgele of oranje dwaas.
  gemodereerd

 6. Als je zo ‘slim’ bent om een tas met zoveel geld urenlang in je auto te laten liggen, vraag je er zelf om dat men je ruit inslaat en je berooft.. Je moet alleen verbaasd zijn als je tas nog aanwezig is wanneer je terug komt in de auto..
  gemodereerd

 7. De aangever weet er meer van wie gaat er nou zoveel geld onbeheerd in een auto achterlaten? Dez zaak stinkt naar de misdaad.
  gemodereerd

 8. Moet je bij aangifte aantonen wat de oorsprong van je ‘gestolen, eerlijk verdiende vermogen’, vandaan komt?

  Zo kun je van alles beweren..

  Alleen in Suritje loopt men dagelijks met minimaal €2000-€10.000 of meer in een tas, die ze vervolgens laten is auto.

  Ma we pina, oen skeer. Geef me een brik jere
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.