Vrouw steekt man neer tijdens borrelpartij in bar te Meerzorg 

4
ambulance-nieuw-edited-suriname

Een 21-jarige Guyanese vrouw in Suriname, heeft haar man drie keer met een mes neergestoken na een ontstane woordenwisseling maandagochtend. Dit gebeurde omstreeks 05.00u in de Scorpion lounge en bar te Commewijne. 

Het 33-jarig slachtoffer B.Ch., was bezig te borrelen in de bovenvermelde bar toen zijn vrouw S.D. met haar vriendinnen ter plaatse arriveerde. Ze waren allen bezig te chillen, toen er plotseling een woordenwisseling ontstond tussen het Guyanees echtpaar.

De vrouw bewapende zich met een mes en stak daarmee haar man in zijn borststreek, linker zij en rechter zij. De politie werd ingeschakeld die op haar beurt een ambulance inschakelde om het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp af te voeren  

De politie van Meerzorg arresteerde later op de dag de vrouw voor het neersteken van de 33-jarige man. Ze werd ter ontnuchtering geplaatst en werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De gewonde man is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting. 

4 REACTIES

  1. Deze guyanese junky heeft een goeie pakslaag nodig.Bobo-jantje weet alleen niet hoe dat moet.
    gemodereerd

  2. Het moreel en geestelijk verval is steeds stijgende, sinds 25 februari 1980 tot heden.
    gemodereerd

  3. Ik neem aan dat mevrouw al niet meer aanwezig was, anders is het maar een raar verhaal
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.