Kickbokser Melvin Manhoef rijdt vluchtende inbraakverdachten klem

7
Melvin Manhoef rijdt vluchtende inbrekers klem

MMA/Kickbokskampioen Melvin Manhoef heeft maandag een drietal inbraakverdachten, die het op zijn huis in Landsmeer gemunt hadden, achtervolgd en klemgereden.

De in Suriname geboren vechtsportlegende vertelde aan De Telegraaf dat hij aan het trainen was, toen hij vernam dat de drie bij zijn huis rondhingen. Hij reed naar huis en betrapte ze op heterdaad.

De vechtsporter zette zijn auto voor het voertuig van het drietal en probeerde ze staande te houden. Ze sprongen echter in hun auto, reden om Manhoef’s auto heen en sloegen op de vlucht.

Manhoef zette de achtervolging in, reed de verdachten klem én hield ze vast totdat de politie arriveerde. Daarbij raakte hij gewond aan zijn hand, toen hij hun autoruit insloeg.

De drie mannen van 18, 19 en 22 jaar oud, die inbrekersgereedschap bij zich hadden, werden uiteindelijk door de politie aangehouden.

7 REACTIES

 1. Jammer dat Manhoef zich niet waande in de MMA cage want dat zou natuurlijk de verdachten altijd bijblijven.
  Indien dit in Suriname zou hebben plaatsgevonden dan weet ik het een twee drie niet of de inbrekers het zonder kleerscheuren hadden afgebracht.

  Maar ja in Nederland gelden wetten voor criminelen en niet criminelen terwijl in Suriname voor de elite andere wetten en normen gelden.
  gemodereerd

 2. Ik ken vele gevallen als deze dat ondanks de goede daad van Melvin Manhoef, deze door de politie werden meegenomen en opgesloten op het politiebureau en een rechtzaak tegen hen werden aangespannen.

  Mensen pas daar op om in dit soort situaties zo te handelen als Manhoef. Ook aan uw eigen veiligheid denken. Men krijgt vaak te horen, niet voor eigen rechter te spelen en handelen en voor de schade aan anderen te moeten betalen, Een telefoon naar de politie is het beste.
  gemodereerd

 3. Melvin had ze de tering moeten slaan en daarna, in het Ij dumpen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Als dit in SU zou gebeuren was het anders afgelopen want alle criminelen hebben een pistool of iets dergelijks en zou het anders aflopen met stoere Melvin….r.i.p.
  gemodereerd

 5. Inderdaad Hunvrey , hij mag van geluk spreken , hier in Suriname zijn de criminelen de baas , maar wij geloven dat Melvin Manhoef niet naar Suriname zal komen , want hij leest en hoort ook dat Suriname beheerst wordt door criminelen.
  gemodereerd

 6. Ik vind het juist supergaaf dat hij, Manhoef dus, zo heeft opgetreden want volgende keer blijven de criminelen wel weg denk ik zo, of ze denken nog extra goed na voordat ze in de buurt van zijn woning gaan rondhangen. Heel dappere en moedige actie van Manhoef hoor. Thumbs up hoor en respect hoor voor Manhoef.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.