Inbraak woning politievrouw: gympies, slippers, patronenhouder en koffer buitgemaakt 

7
Politie in Suriname

Onverlaten hebben maandag flink huisgehouden in de woning van een politievrouw te Richelieu in Suriname. Ze haalden de woning compleet overhoop en gingen vandoor met twee paar gympies, drie paar birkenstock slippers, een patronenhouder, een koffer en pepperspray met houder. 

Ten tijde van de inbraak was het gezin niet thuis. Toen de politievrouw omstreeks 23.30u thuis arriveerde, ontdekte zij de inbraak. De politie van Richelieu werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

7 REACTIES

 1. Je foeroe dan jo weer sma dotie soe, anga deng dot schilfers in a slipper, moksi zweet, likdoorn afdrukken, bah bah. Dus oen ne volg dat wan verschil de tussen mannen en vrouwen birckenstocks? Te mi si manengre anga deng umasma model, MI E LAF JOE gewoon!!

  Hoe smerig ben je als je 2e handse slippers en vieze uien patta’s steelt?? Vies hoor. Ala mi skin e gro
  gemodereerd

 2. Is het niet wettelijk verplicht om dienstwapens en atributen van dienstwapens in een kluis op te bergen? De inbrekers worden steeds brutaler….afslachten deze genadeloze beesten.
  gemodereerd

 3. Wendel , hopelijk het hele korps , niet alleen dieven , maar alle paarse lui die ons land naar de afgrond heeft gebracht en vooral de grote leider ddp de massamoordenaar
  gemodereerd

 4. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, deze soort nietsnutters
  gelijk elimineren!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Veel criminelen zijn aanhangers van criminelen die de roverheid uitmaken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.