Dronken autobestuurder in verzekering gesteld na verzet

3
Politievoertuigen op locatie in Suriname

Een autobestuurder die onder invloed van alcohol verkeerde, is afgelopen weekend door de politie van Commewijne na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld

De politie in Suriname werd in de nacht van vrijdag op zaterdag gewaarschuwd dat er een voertuig midden op de weg was geparkeerd. De bestuurder zou zich nog in het voertuig bevinden. Bij nader onderzoek bleek dat de bestuurder in slaap was gevallen.

De automobilist in kwestie werd voorgehouden dat hij naar het politiebureau zou worden overgebracht in belang van het verdere onderzoek. Bij die gelegenheid probeerde de bestuurder weg te lopen.

De man werd staande gehouden maar heeft zich tegen de politie verzet, waarna de sterke arm van de wet geen keus had hem aan te houden en over te brengen ter voorgeleiding. Na te zijn voorgeleid werd de bestuurder in verzekering gesteld.

Naar verluidt gaf de bestuurder toe alcohol te hebben genuttigd.

3 REACTIES

 1. zijn rijbewijs afpakken en de auto in de kraakmachine , en een paar jaar de cel in voor het in gevaar brengen van medeweggebruikers , midden op de weg een dutje doen in de auto mafkees
  gemodereerd

 2. Eerst de tering slaan en daarna goed opbergen zonder eten en drinken
  een dag of 5, en daarna wederom de tering slaa!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Overal is de dwaasheid waar te nemen, te beginnen bij de leiders van het volk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.