Bank beveiliger schiet zichzelf dood op het werk

13
Bank beveiliger schiet zichzelf dood op het werk

Een beveiliger van een bank in Suriname, heeft zichzelf op het werk doodgeschoten met zijn dienstwapen. Dit gebeurde vanmiddag omstreeks 13.00u op de hoek van de West Kanaalstraat en A.K. Doergashawstraat te Nieuw-Nickerie.

Ten tijde van het schieten waren het personeel alsook enkele clienten aanwezig in het gebouw van de bank. Toen ze het schot hoorden gingen ze poolshoogte nemen en troffen de 27-jarige beveiliger J.S. in de toilet ruimte aan met een schotwond.

Niet lang daarna gaf hij de geest. De politie werd ingeschakeld en heeft de zaak in onderzoek. Het lichaam van de man is in overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie van Nieuw-Nickerie in beslag genomen.

Het motief is nog onbekend.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

13 REACTIES

 1. “Niet lang daarna gaf hij de geest.”
  Aan wie?
  Wie is de oorzaak van zijn eeuwige kwelling?
  gemodereerd

 2. Mi gado’s dang omen a verduister dang?

  Of a vrouw gwe anga ala moni, san a foefoeroe. Ehh san e psa jere. Wat een bacove chaos zeg
  gemodereerd

 3. Triest.

  Iedereen maakt ellende mee in zijn leven.
  Zelf moord zal het probleem niet op lossen.

  Sterkte toegewenst aan de familie.
  gemodereerd

 4. ” Wo sit ing “, heeft geen slapeloze nachten. De mensen zijn radeloos. Staat die man er wel bij stil waarom zoveel mensen de hand aan zichzelf leggen? Nog nooit is het aantal zelfdodingen in Suriname zo hoog geweest als nu onder de regering Santokhi. De gedrogeerde aanhang van zijn politieke partij zegt dat er niets aan de hand is. Maar gelukkig dat enkelen van zich laten horen.De grote beerput gaat men niet niet continu kunnen bedekken.
  gemodereerd

 5. Hij koos de weg van de kortste weerstand, jammer ik ken de oorzaak
  niet en daarom, ga ik hem niet beoordelen! Het is is gewoon triest wat
  er allemaal in Su afspeelt !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ook al kan je het leven niet meer aan. Pleeg geen moord op je werkplek of openbare plaats.
  En deze man had wapen???
  Wat als iemand hem getriggerd had???
  In Su geven ze elke gek een wapen.
  Ik zie bij de kleine jongens die gebouwen beveiligen. 1 grote wapen die ze nauwelijks kunnen tillen.
  gemodereerd

 7. je gaat naar je werk?
  dan naar de wc?
  en dan pleeg je zelfmoord?
  raar verhaal

  denk eerder dat hij zat te schijten en met zijn wapen aan het rotzooien was, en dat dat fout ging
  gemodereerd

 8. RobG 30 maart 2022 Bij 08:19
  yu lati, de chaos en ellende is veroorzaak door je afgod.
  gemodereerd

 9. @ Debby

  De ene dag schrijft je iets positiefs, een dag daarna wan lo Bull shit.
  Deze man had een wapen ter beschikking, wegens zijn functie!
  Dus beter lezen zou beter zijn mang!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Door de ellende die DiDiBri jarenlang heeft veroorzaakt zijn mensen radeloos geworden. Maar er zijn ook veel die klagen maar 3 dagen lang kunnen feesten op kaboela parties. Ik ben net geweest dus heb het gedrag gezien. Heel veel luilakken die de hele dag niets doen en dan komen bedelen.

  En voor diegenen die weer een vrouw de schuld gaan geven van zijn zelfmoord. Misschien heeft hij alle geld opgedronken en is daarom zijn vrouw met kinderen vertrokken en kan hij zijn leven niet meer aanzien.
  gemodereerd

 11. robg en debby of robg of debby , nou het is de schuld van jullie massamoordenaar ddb , die zorgde ervoor dat de beveiligers en ook de gevangenisbewakers een wapen mochten dragen , dus robg of debby niet deze regering , maar deze regering moet dit nu zo snel mogelijk gaan verbieden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.