woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Will Smith klapt Chris Rock live op podium

VIDEO: Will Smith klapt Chris Rock live op podium

-

Does Travel & Cadushi Tours

De afgelopen uren ging het even niet over corona of Oekraïne maar over Will Smith en Chris Rock op de de 94ste Oscaruitreiking. De genomineerde Smith gaf Rock tijdens de live show een keiharde klap, na diens grap over Will Smith’s vrouw Jada Pinkett Smith.

De 50-jarige Jada lijdt aan alopecia, een aandoening waarbij iemand plots hevige haaruitval krijgt. Chris Rock maakte een grap, door te zegen dat Jada de rol van de kale G.I. Jane, een film waarin Demi Moore met gemillimeterd haar de militair G.I. Jane speelt, zou kunnen spelen. Dit vanwege haar kale hoofd. 

Aanvankelijk lijkt Smith hierom te lachen, zoals in het filmpje hieronder te zien is. Maar plotseling liep hij het podium op, gaf presentator Chris Rock een klap en liep terug naar zijn stoel. Van daaruit schreeuwde hij ‘Hou de naam van mijn vrouw uit je fucking mond’.

Zowel de zaal als het miljoenenpubliek dat live naar de 94ste Oscaruitreiking keek, was er even van overtuigd dat het een act betrof. Tot Will begon te schreeuwen.

Hollywoodsterren en komieken noemen het incident een ‘surreëel moment’. Ze veroordelen het geweld, maar toch is er ook enig begrip voor Smith schrijft het Algemeen Dagblad.

De eerste reactie van collega acteurs:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Goed zo Will, een terechte mep op zijn bek. Wat een waardeloze figuur is die Chris Rock. Van mij mocht je hem ook een linkse gegeven hebben.


  gemodereerd
 2. Het Surinaamse kabinet is op dit pr niveau: Negatieve aandacht is ook aandacht.

  Even later wint Will z’n 1ste Oscar voor een rol, waarvan in het echte leven degene die hij naspeelt hard heeft gevochten tegen het witte regime in de tennis wereld. Een topper, die vader van Venus en Serena Williams.

  Die klap was misschien onverwachts voor Chris, omdat deze wat anders verwachtte, maar zeker weten vooropgezet. Scripted


  gemodereerd
 3. Srefie wang djadja uma e naki moro tranga en a no wang klap ma na wang kofoe a bing moes gi. So i e dinkie dat a mand Will na fetie


  gemodereerd
 4. EKTE FAJA KLAP !!!!!! Goede timing,..my fever KLAP,… I like it.moet ook in t DNA gebeuren !


  gemodereerd
 5. @ eigen+mening
  Inderdaad. Mooie les voor jongeren ook. Ben je op school en een medeleerling zegt iets wat jouw niet goed in de oren klink? Geef hen een flinke baks. Verdraagzaamheid? Dat is niet voor bepaalde type mensen.


  gemodereerd
 6. msd 28 maart 2022 Bij 19:58
  @ eigen+mening
  Inderdaad. Mooie les voor jongeren ook
  ===========
  Is een hele goeie les voor de jongeren, dat je iemands vrouw of dierbaren die vanwege een ziekte iets mankeert, niet moet bespotten. En niet voor het oog van de wereld. Geweld keur ik meestal af, maar in dit geval vond ik een flinke mep op zijn plaats. Het gaat meer om het moment waarop je zoiets zegt en hoe je daarop reageert. Trouwens ze zijn allemaal acteurs en delen vaker klappen uit in een film.

  In Suriname krijgen de kinderen af en toe ook een mep als ze grof taal tegen hun ouders gebruiken. Als je de jongeren echt zou willen beschermen tegen geweld, dan zouden ze ook niet naar de tv moeten kijken en niet naar de bioscoop.


  gemodereerd
 7. Heel vaak zoeken stand-up comedians de grens op. De 1 vind dat alles gezegd mag worden zonder consequenties. De ander houdt het weer netjes en politiek correct.

  De komiek Ricky Gervais heeft als komiek veel wredere uitspraken gedaan tijdens zijn Oscar presentatie een paar jaar terug.

  Bij de zogenaamde ‘celebrity roasts’ wordt men ook op ongenadelijke wijze afgebrand. Dat is natuurlijk een heel ander podium dan de ‘chique’ oscars.

  Mensen belachelijk maken vanwege een (ernstige) ziekte of aandoening is wel een grens te ver naar mijn mening.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES