Dronken vrouw steekt vriend (25) in halsstreek en arm na ruzie 

3
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

Een vrouw, die naar zeggen van haar 25-jarige vriend onder invloed van alcohol verkeerde en daardoor agressief werd, heeft de man afgelopen nacht met een scherp voorwerp bewerkt in zijn halsstreek en arm. Dit gebeurde omstreeks 00.30u aan de Prinsessestraat in Suriname.

Elke keer wanneer de vrouw onder invloed van alcohol is, ontstaat er ruzie in huis vertelde de jongeman aan zijn vaste taxichauffeur, die hem na de steekpartij naar de Spoedeisende Hulp vervoerde. 

Volgens de 25-jarige jongeman wordt zijn vriendin onder invloed agressief en zoekt om het kleinste ding ruzie. Zo ook afgelopen nacht. De vrouw pakte uit boosheid een scherp voorwerp en stak daarmee haar vriend in zijn halsstreek en in zijn linker bovenarm.

De gewonde man zocht na de steekpartij  hulp bij een taxibedrijf, waar hij vaker taxi besteld. Hij is momenteel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw bracht vanmorgen een bezoek aan haar vriend in het ziekenhuis. Ze was tot vanmorgen nog niet aangehouden.

De politie van Centrum is belast met het onderzoek.

3 REACTIES

  1. Ik hoop dat je nu inziet dat je ver weg moet blijven van zo een vrouw. Laat ze een geweldenaar zoeken als zichzelf. Als je mn familie was, was ze ver weg gebleven van je.
    Volgende keer mkt ze je dood. Ze iz dronken en weet waar ze je moet steken om te vermoorden
    gemodereerd

  2. Belangrijk om protocollen te ontwikkelen omtrent bezoek aan mensen, die door misdrijf in ziekenhuizen belanden. Stel je eens voor, dat de vrouw naar het ziekenhuis ging op bezoek bij de vriend om hem opnieuw aan te vallen. Ook in Suriname heeft zo’n geval zich enige jaren terug voorgedaan. Weliswaar ging het om een man (de vriend) van een vrouw. Op een onbewaakt moment verschafte hij zich toegang tot het bed van de vrouw om haar opnieuw te bewerken met een mes. Gode zij dank, dat ze ook na de tweede aanval het overleefde.

    Citaat: “Hij is momenteel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw bracht vanmorgen een bezoek aan haar vriend in het ziekenhuis. Ze was tot vanmorgen nog niet aangehouden.” Einde citaat.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.