Dronken man slaat en bedreigt buitenvrouw met automatisch wapen in bijzijn echtgenote

7
politie-eenheden-assistentie-op-plaats-delict

Een dronken man in Suriname heeft zijn buitenvrouw geslagen en gedreigd haar met een automatisch wapen te zullen doden. Dit deed hij na een ruzie tussen de buitenvrouw en zijn echtgenote, bij zijn woning in Paramaribo.

De man bracht zijn buitenvrouw naar zijn woning om geld te halen. Daar aangekomen ontstond er een ruzie tussen zijn echtgenote en de buitenvrouw. De man begon de buitenvrouw te slaan en vervolgens haalde hij het wapen tevoorschijn en bedreigde haar ermee.

Buurtbewoners wisten erger te voorkomen en schakelden de politie in die de man heeft aangehouden. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het automatische wapen is in beslag genomen. De verdachte kan niet aangeven hoe hij eraan komt. Het onderzoek duurt voort.

7 REACTIES

 1. Hoe haalt die buitenvrouw ht in haar kop om met die zuiplap naar zn huis te gaan.
  Waar zijn jullie mee bezig??
  Sur wordt met de dag erger. Normen en waarden zoek.
  gemodereerd

 2. Die moet dus op zoek gaan naar een andere buitenvrouw, want deze ziet hij nooit meer terug.
  gemodereerd

 3. waarom wordt er steeds over een buitenvrouw gesproken terwijl hier duidelijk sprake is van een buitenvrouw ENM buitenman ? Zijn ze beiden helemaal gek geworden ? Wat is de rol van de echtgenote hierin? Het heeft er alle schijn van dat zij het goed vindt dat haar man een scharrel erop na houdt.
  gemodereerd

 4. Jantje, betreft normen en waarden van Paramaribo, waarvan de oorsprong in onze goede oude historie gelegen zijn en waarvan mannen niet willen afstappen.
  gemodereerd

 5. Kande na wan trio, dan a san lope mis wanti, nooit ie no kan brutaal so foe go no buitenman oso, open en bloot. Dingen gebeuren. Oen no sabi.

  A 3e wiel tja dek ati jere
  gemodereerd

 6. In Nederland noemen we zo’n buitenvrouw gewoon hoer of escortdame. Onbegrijpelijk dat mannen er een buitenvrouw op na houden. Betekent gewoon dat ze ongelukkig zijn in hun huwelijk en vertier buitenshuis zoeken. Om nog maar te zwijgen van de wapens die Jan en alleman in bezit heeft. Maar ja schijnt allemaal te kunnen en te mogen in Suriname…….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.