Bejaarde vrouw (83) in huis overvallen en gekneveld achtergelaten

6
Politie in Suriname

Een 83-jarige vrouw kreeg vanochtend de schrik van haar leven toen zijn in haar woning werd overvallen door twee criminelen, die haar na de overval gekneveld achterlieten. Dit gebeurde rond 04.00u aan de Balsemienstraat in Suriname.

De daders drongen de woning binnen door het dievenijzer van een raam te forceren. Via die ontstane opening verschaften zij zich toegang tot de woonruimte en overvielen vervolgens de bejaarde vrouw.

Het slachtoffer was wakker geworden om naar het toilet te gaan, toen ze onaangenaam werd verrast door het duo. De rovers, van wie een gewapend was met een stok, eisten geld en goud van de oude mevrouw. Onder bedreiging maakten zij SRD 6.000 en een onbekend geldbedrag in valuta buit.

Ze lieten haar gekneveld achter in haar huis en namen de benen. Later in de ochtend rond 06.00u werd de politie ingeschakeld. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

6 REACTIES

 1. Wat een beesten zijn dat. Ik hoop dat de politie parade gedoe nu voorbij is en nu de criminelen keihard aanpakt. Na show moet er hard gewerkt worden.
  gemodereerd

 2. Wat men allemaal niet doet om aan geld te komen in Suriname, te triest voor woorden.

  Voor nog geen €300, vervloek je je hele familie en de komende generaties tot in de lente der dagen. Die boei gaat niet helpen, a no go.

  Laag gevallen volk
  gemodereerd

 3. Wat laffe ratten om een oude vrouw van haar spaarcentjes af te helpen.

  En dat gespuis is nou de toekomst van SR, ik zie het somber in.

  Heel Zuid-Amerika is een gigantisch kanker-gezwel van criminaliteit.
  Overal hetzelfde liedje, een bevolking waarvan de meeste te lui en ook nog te dom zijn om te werken, maar roven kunnen ze als de beste!

  Wordt tijd voor een doodseskader, gewoon overal dat gespuis opjagen en systematisch uitroeien.
  Waar kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

  Failed State it is!
  gemodereerd

 4. Look who’s talking, na inmenging van het westen die vd chaos in vooral Afrika en Zuid Amerika hebben gezorgd, en de dislocatie, armoe, onderontwikkeling van diens bewoners, waardoor zaken als onderwijs en een vast inkomen ver te zoeken zijn voor deze groepen.

  STDFU, thank you👈
  gemodereerd

 5. als ze deze laffe honden oppakken gelijk een nekschot geven , opruimen die hap ze hebben geen recht op leven , en niet begraven of crematie maar in de oceaan dumpen , daar zitten genoeg aaseters , dus netjes opgeruimd
  gemodereerd

 6. Legacy van Opa D. Teveel bosbewoners zijn verkast naar de stad. Hun toegevoegde waarde: -100,00.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.