Pets Gajadien opgeroepen door de politie om zich te melden

17
Pets Gajadien
Jairadj 'Pets' Gajadien

Ondernemer Jairadj ‘Pets’ Gajadien van Pets Promotion is opgeroepen door de recherche van Midden Suriname, om maandag bij de politie te verschijnen. Dit bevestigt de ondernemer tegenover Waterkant.Net.

Hij zegt dat de politie hem vermoedelijk heeft opgeroepen vanwege beschuldiging van smaad en laster, waarvoor in de Surinaamse wetgeving geen aanhouding of inverzekeringstelling staat. Hij nam voor alle zekerheid advocaten Gregory Sitaram en Maureen Nibte in de arm.

Onlangs heeft Pets in een gesprek met D-TV zaken gedeeld, over wapenvergunningen verstrekt door het kabinet van de president en Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) inclusief gedetailleerde informatie van personen. Volgens Pets heeft men vergunningen en wapens voor bedragen tussen de USD 3.000 en USD 4.000 verkocht.

Hij zegt over bewijzen te beschikken, waaruit zou blijken dat men tegen betaling de zaken gedaan heeft gekregen, die niet conform de wet zijn geschiedt. Volgens Pets zoude de vergunningen ook nog alleen aan Hindoestanen zijn verstrekt en of verkocht.

De mensen wiens namen tijdens het gesprek genoemd zijn, hebben intussen ook aangifte tegen Gajadien gedaan. De ondernemer zegt dat hij zich morgen samen met zijn advocaten zal aanmelden. 

De afgelopen dagen heeft Gajadien via social media veel kritiek geuit op de Surinaamse regering alsook op de VHP, waar president Santokhi voorzitter van is.

17 REACTIES

 1. Maak van alle stukken copies. Laat je bewijsmateriaal niet voor de politie.
  Het Sur volk moet nu opstaan. A sarie nanga a geklets. Politie, g de moorden uitzoeken.
  gemodereerd

 2. Wuahaha deze vetzak heeft cker tjoekoe betaald en niet gekregen wat hij wilde.wuahaha
  gemodereerd

 3. die pets gajadien heeft zeker bewijzen , maar hij moet eens goed op die papieren kijken welke datum erop staat en of het wel ondertekend is , die papieren kunnen wel zijn van 2018 want toen gaf ddb heel veel wapen vergunningen af voor een hoog bedrag , ja debby hij zal door de mand vallen en die nibte heeft deze keer geen schijn van kans , zij zal die papieren kennen dus zij gaat naar af
  gemodereerd

 4. 2 advocaten ook nog, a man de voorbereid.

  Zal ie morgen met z’n advocaten het politiebureau uit lopen? NO WO SI BROMTJIE DJARIE.
  gemodereerd

 5. Ja bolle smeerlap het is niet gelukt toch om ZE Santokhi om te kopen? Ja hij zei het toch duidelijk tegen jou dat hij de juridische weg bewandelt en daarin is geen plaats voor omkoperij. Je bent een smeerlap van het laagste soort. Steek die steekpenningen maar in jouw pufgat .
  gemodereerd

 6. De regering laat zich niet in met duistere zaken. Dit tegen de zere been van de heer Gajadien. Misselijkmakend.
  gemodereerd

 7. Citaat: “waarvoor in de Surinaamse wetgeving geen aanhouding of inverzekeringstelling staat”
  Reactie: Lastig die mensen die niets weten maar denken alles beter te weten. Ze moeten eens leren om niet zo maar te praten zonder verstand.
  Er zijn genoeg redenen te bedenken om de man voor een aantal dagen aan te houden. Hij vergeet dat het wetboek veel meer artikelen bevat die mogelijk toepasbaar zijn. Misschien goed om hem een paar dagen in de cel te laten afkoelen en zijn verstand terug te vinden. Een voorbeeld voor al die andere hersenloze brallers en roeptoeters.
  gemodereerd

 8. Ai famiri, a tori ai tingi. Wie de waarheid spreekt en wie niet!
  Pet kan alvast met de pet rond gaan. Want advocaten zijn niet gratis.
  gemodereerd

 9. Pets, gelukzoeker, eerst bij NDP, daarna, ABOP, PL, VHP, maar migado, Suriname is klein, ons kent ons, je wilt een positie met niet eens behoorlijk basis, 2 woorden Nederlands en daarna alles in ’t sranang tongo , pet is ondernemer begrijp ik, welk belang dient deze onderneming, organisator van kermis en hoofd activiteit bij de kermis is tjekrè tjekrè. Dobbelen,
  Nu worden er geen vergunning verleend, vanwege covid om dit soort activiteiten te organiseren. En pet is onbetrouwbaar en een leugenaar, geval DC commewijne, z’n vergunningsaanvraag wordt afgewezen, hij stapt naar de media om aan te geven dat de DC tjoekoe wilde, hij heeft niet willen betalen, daarom is z’n aanvraag aangewezen, hij geeft niet aan dat hij z’n kermis wilde organiseren, (een maand lang) vlak naast een moskee.
  Dus ung Libi MI yere, pet moet een keertje de waarheid leren spreken.
  Pet is geen influencer, kan ook niet, vooral niet met z’n vulgaire taalgebruik , je track record is ook belangrijk en de beerput die men niet wil opbreken.
  gemodereerd

 10. Laten zou en je moeder opsluiten rav als je vindt dat mensen moeten worden opgesloten omdat ze de waarheid vertellen. Gekke dictatuur dingen in bakba Suriname
  gemodereerd

 11. Onlangs sprak ik met een goede vriendin, die bij de afgelopen verkiezing haar best had gedaan om kiezers voor de VHP te werven. Nu is zij erg boos op de VHP en wil graag dat de NDP weer aan de macht komt. Omdat ik erg benieuwd was naar de motieven waarom de NDP weer geliefd was kwam ik erachter, dat ze als tegenprestatie voor haar inzet erop gerekend had dat haar zoon een baan zou krijgen bij de overheid. Nu weet ik dat haar zoon bij diverse werkgevers heeft gewerkt, maar dat hij na meestal 1 of 2 maanden werd ontslagen. Die zoon had ook problemen op school en is enkele keren van school gestuurd. Mijn vriendin is ervan verzekerd, dat de NDP haar zoon wel gaat regelen als ze weer aan de macht komen. Met het voorgaande wil ik illustreren dat in Suriname veel onvrede over een regering direct te maken heeft met verwachtingen van burgers die persoonlijke belangen op de eerste plaats zetten.
  gemodereerd

 12. die paarse papzak hans oh, oh jij bedreigt personen, nou je moet vanaf nu overal goed opletten, kijk veel achterom want je ziet jezelf aankomen, of is het pets
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.