Moeder van 43-jarige militair doet aangifte van vermissing

3

In Suriname deed een moeder donderdag aangifte van vermissing van haar zoon, die militair is. Zij heeft haar 43-jarige zoon langer dan twee weken niet gezien en gesproken.

De vrouw deed het adres van haar zoon aan, nadat zij van de Militaire Politie vernomen had dat haar zoon zich moest aanmelden bij de maatschappelijk medewerker. Het blijkt dat hij daar niet langs is geweest.

De man had relationele problemen, waarbij hij verwezen werd naar een maatschappelijke werker. Van de zoon ontbreekt nog elk spoor. De politie van Santodorp heeft de aangifte van vermissing opgenomen. 

3 REACTIES

  1. Paar rondjes bij de brug lopen, vd zekerheid.

    Oproep plaatsen op tv, en hopelijk komt ie terecht.
    gemodereerd

  2. Wat een ellende. Een militair van een wapen voorzien dan is een relatie probleem al reden voor vermissing. Hoop niet dat hij zelfmoord hft gepleegd en anderen moeten het ontdekken en een onvergetelijk ding zien.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.