Man met bromfietspech beschoten; vermoedelijk aangezien voor crimineel

4

Een 19-jarige bromfietser, die zaterdagmorgen bromfietspech kreeg, is beschoten in zijn zitvlak nadat hij hulp zocht bij buurtbewoners. Dit gebeurde gisteren omstreeks 07.30u aan de Afobakaweg in Suriname.

De bromfietser reed over de Afobakaweg richting Brokopondo. Ter hoogte van mast nummer 8 kreeg hij bromfietspech. Hij duwde zijn tweewieler naar de dichtstbijzijnde buurtbewoners om hulp te zoeken.

Terwijl hij naar de woning liep hoorde hij een schot afgaan. Gelijk daarna kreeg hij een branderig gevoel rechts aan zijn zitvlak. Hij was geraakt door een afgevuurde kogel. De man liep nadien terug de straat op en kreeg hulp van een voorbijganger, die de politie voor hem ingeschakelde. 

De schutter is reeds achterhaald. Hij is vermoedelijk een DNV’er en het wapen waarmee hij op de bromfietser schoot, is door de politie van Paranam in beslag genomen. Vernomen wordt dat de schutter dacht dat het om een crimineel ging.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

4 REACTIES

 1. Dat is de reden waarom ik tegen het eigen rechter spelen ben. Al die wetteloosheid leidt tot verkeerde acties. Goed dat het slachtoffer het kan navertellen, want als hij doodgeschoten was, zou die schutter beweren dat het om een inbreker ging. Die vieze hufter.
  gemodereerd

 2. De schutter lijkt wel een idiote, trigger happy Amerikaan. Hoe haalde hij het anders in zijn dolle kop om zo snel op iemand te schieten, terwijl hij nog niet weet wat er werkelijk aan de hand is?
  gemodereerd

 3. Ik krijg zin om de dader bij de schouders te pakken, hem door elkaar schuddend toeroepen:
  “Joe dong , joe dong, Joe dong”. Dit is dus eerst schieten en daarna roepen “stop”. Volgens mij zal deze fout jou je hele verdere leven blijven achtervolgen. Een hulpbehoevende, die jouw hulp nodig had zien als crimineel en ook eerst handelen voor je vragen stelt. Je bent dom, dom, dom.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.