Man (23) aangehouden voor seksueel misbruik 13-jarig meisje

12
Politie gearriveerd op locatie

De politie heeft vrijdag een 23-jarige verdachte aangehouden wegens seksueel misbruik van een minderjarig meisje. 

Het 13-jarig meisje woont samen met haar tante en oom en gaat van daaruit naar school. De verdachte is een kweekje van die tante. De ouders van het meisje wonen in het Surinaamse binnenland. 

Bijkans drie maanden terug vertelde de tiener het een en ander over de verdachte aan haar vriendinnen. Vrijdag was het meisje niet naar school geweest, terwijl ze een repetitie had. 

De schoolleiding stelde een onderzoek in en kwam erachter dat het meisje sinds vorig jaar seksueel misbruikt werd door de 23-jarige. De politie werd geraadpleegd, die op haar beurt het kind op haar woonadres opspoorde.

De politie trof de verdachte ook ter plaatse aan. Hij werd meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het verder onderzoek is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken. De verdachte blijft aangehouden. 

12 REACTIES

 1. De verdachte is een kweekje van die tante. Moet dit niet zijn: het slachtoffer. is een weekje van die tante? Te weinig info om een steekhoudende reactie te kunnen plaatsen.
  gemodereerd

 2. Verdachte aangehouden wat ouderwets man, hij verdient 5 dingen .
  1 ophangen onder zijn oksels, 2 En daarna hem de pleuris slaan.
  3 Daarna als hij bijkomt Castreren, 4 Naar de politie brengen. 5
  Of gelijk doodschieten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Het is toch zacht gezegd schandalig wat volwassenen doen met kleine kinderen !

  Waar is het fatsoen gebleven in Suriname ?

  Jeugdzaken team Kuldipsingh,
  stel een kindertelefoon beschikbaar netals de crisishulplijn ! En motiveer kindermisbruik aan te geven. Ook in deze situatie is het kind met haar verhaal naar vriendinnen gegaan. Vaak genoeg worden kinderen niet geloofd of worden zelfs bedreigd en dan zijn er nog veel jongere kinderen die afhankelijk zijn van de oplettendheid van anderen.
  Voorlichting blijven geven op scholen, zorgcentra en buurtcentra is een must !

  Stg. Wi tru Sranan kan wellicht ook een bijdrage leveren.

  Stop kindermisbruik !
  Wij willen een fatsoenlijk Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 4. Wanneer worden de vieze gore pedo’s hard aangepakt? Neem iemand van jouw eigen leeftijd en laat de kinderen kind zijn en op een veilige manier opgroeien. En poten van ze afhouden.
  gemodereerd

 5. Ik denk dat er niet veel te zeggen valt, het is iedere keer hetzelfde. Mensen van het vrouwelijk geslacht zijn objecten in Suriname
  gemodereerd

 6. Faw ne begrijp a ‘Surinaamse leesstijl’ dies dan? A snapoe dat a tante kweki a ‘verdachte’, lek fa ei kweki a meisje.

  Hoeveel materiaal heeft het slachtoffer vergaard, van het ‘slachtoffer’? Leer je kind zijn/ haar lichaam ten alle tijden te respecteren. Dat eerst!
  Je kunt onmogelijk met iemand samen wonen, dan wan san e psa, dan no wan vermoedens no de. A.NO.KAN.

  Vergeet niet hè vuilakken, toen jullie ‘vroeger’ op vakantie naar Su gingen om hetzelfde te doen. JA HETZELFDE! Niet omdat die wijven in 3e en 4e lbgo klassen zaten, dan dat mag. Vinden jullie het gek dat de rest zich ook als de ex kolonisten gedragen?

  Aangeleerd gedrag.
  gemodereerd

 7. Ai na miiii: bedankt voor je toelichting. Mijn denkfout is dat ik nog nooit eerder van een Kweekje heb gehoord. die 23 jaar oud is. Kijk het meisje is 13, dus die kan doorgaan voor een kweekje, maar een bigi mang van 23 jaar?, Maar ja, de situatie in Suriname verandert met de dag. Wat gisteren niet normaal is, kan vandaag normaal zijn.
  Hij is in ieder geval geen kweekje meer omdat hij het huis wordt uitgezet. In mijn ogen doen kweekjes geen grote mensen dingen.
  gemodereerd

 8. Mijn belangrijke posting betrekking hebbende op de verschillen in normen en waarden tussen binnenland en Paramaribo is niet geplaatst.
  gemodereerd

 9. Ai na miiii: Die bo(e)venkamer van je vertoond kortsluiting….
  Het spreekwoord zegt, zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten.

  Laat je nakijken,..vermoedelijk heb je een zwaar minderwaardigheidscomplex, ben je ontzettend lelijk en eenzaam en krijg je geen aandacht….of…. ie hei noh???
  gemodereerd

 10. Ahhw, raakte ik een gevoelige snaar?
  Het laatste, bos aap. Het laatste.

  Goed gegokt👍 Kom je prijs halen, noh!
  gemodereerd

 11. Ja, Kwakoe van Helena Christina, Surinaams Nederlands is een nogal complexe taal, omdat het geen abn Nederlands is. Het is soms echt letterlijk wat er staat. Hard op uitspreken kan helpen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.