Man die suïcide pleegde mogelijk verdacht van moord op vrouw in Frans-Guyana

3
brandende kaars RIP

Een 32-jarige man, die vrijdag zelfmoord in Suriname pleegde, is mogelijk een verdachte van moord op een vrouw in Frans-Guyana. Dit wordt momenteel door de Surinaamse Politie onderzocht.

Op social media werd zaterdag door diverse Facebook pagina’s gemeld dat een Surinaamse vrouw aan de Franse kant, vermoedelijk door haar partner zou zijn gedood.

Na zijn daad zou deze verdachte naar Suriname zijn gevlucht. Toen hij door had dat de politie hem op het spoor was, sloeg hij de hand aan zichzelf.

De man C.K. pleegde zelfmoord door zich vrijdag in de vooravond opgehangen in een bosschage. Dit deed zich voor aan de Welgedacht C weg ter hoogte van de Santopolderweg.

De politie ziet een mogelijk verband tussen de twee zaken en heeft dit in onderzoek. Het bericht over de vermoorde vrouw, dat gedeeld werd via social media zie je hieronder:

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

3 REACTIES

 1. Wat een lafbek man, hoop dat hij eeuwig in de hel terecht komt!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Het is triest om te zien dat zo een hoogopgeleide Surinaamse vrouw op zo een tragische manier door een onzekere man is vermoord.
  Het is triest om te zien dat zo een hoogopgeleide en mooie Surinaamse vrouw een broodjeszaak moet beginnen en een klote partner. Kennelijk kon ze geen baan vinden overeenkomstig haar opleiding en heeft jaloezie een belangrijke rol gespeeld in deze. RIP mooi misie.
  gemodereerd

 3. Waarom doet iemand dat als die onschuldig is? Dat kost Suriname in elk geval geen centjes. Hij heeft zichzelf opgeruimd

  Het moest (helaas) zo zijn
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.