Man aangehouden voor mishandeling vriendin en vernielen auto

6
Politieauto in Suriname

A.S. is deze week door de politie aangehouden voor het mishandelen van zijn vriendin en het vernielen van haar auto in Wanica.

De twee waren naar een feest en bij thuiskomst kregen zij een woordenwisseling. Op een bepaald moment begon de man zijn vriendin te slaan. Alsof dat niet genoeg was vernielde hij haar auto en maakte hij zich uit de voeten.

Het is niet bekend waarover het koppel ruzie kreeg. De vrouw liep verwondingen op en werd voor medische behandeling gebracht naar de Spoedeisende Hulp.

Na goed speurwerk van de politie is het gelukt de verdachte aan te houden. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

6 REACTIES

 1. Laat me gissen.
  Ze danste te lang met iemand anders;
  Ze sprak te lang tot iemand.

  Mevrouw, neem hem niet terug. Nu zijn het klappen, maar wat zal het morgen zijn?
  Je kan het nog na vertellen.
  Ze kletsen zelf met vrouwen, maar zijn erg jaloers.
  gemodereerd

 2. wat zijn dat toch voor lafbekken die vrouwen slaan. nog minder dan beesten in mijn ogen
  gemodereerd

 3. @ Arlet

  Zij moet hem juist terug halen en elke dag goed verzorgen,
  en elke dag Virodan in zijn drinken zetten. Klaar is Kees
  binnen 3 maanden einde oefening voor deze kloothommel!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Mijn wijlen vader gaf mij een mooi advies er zijn meerdere geweest, hij zei altijd je school papier, rijbewijs en werk is meer waard dan een vent en hij had gelijk. Na m’n scheiding kon ik alleen voor m’n zoon zorgen. Ik ben heel erg trots hierop dank zij m’n ouders. 2de advies was zodra een man je aanraakt vecht terug of meld mij, want ik heb jou nooit geslagen dus ook geen één vent raakt jou aan. Ooit zei m’n ex man, wat gaat vader kunnen doen, ik ben zeker dan hem. Ik was m’n ouders, ik zei pap, hij zegt dat u gewoon zwak bent en als hij met u gaat vechten gaat hij winnen. Dus m’n vader zei jongen kom wij handen drukken jij bent links dus ik geef jou voorrang dat jij met links mag doen, het heeft geen munt geduurd en m’n wijlen won. M’n vader was heel erg sterk met handen en benen, hij vele vecht sport gedaan in jaren 50. M’n wijlen vader leermeester was wijlen André Kamperveen. Toen m’n moeder verkering kreeg heeft zij gevraagd of hij wilde stoppen met vechtsport, hij had zwarte band. Zo heeft hij mij geleerd hoe je een man moet aanpakken. Vandaag ben ik ook trotse moeder, dat m’n zoon zo dankbaar is dat God mij gekozen heeft als zijn moeder. En ook de waardering die in krijg van m’n ex schoonmoeder ben ik tot heden haar dochter en ex zwager, voor hem blijf ik z’n moenni (schat), ik stond altijd voor m’n schoonfamilie klaar , nu al 28 jaar gescheiden en ik word door hun op handen gedragen. Ik ben een Hindoestaanse en m’n ex familie een Moksi meati.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.