Groep jongens valt leerling aan na versieren meisje 

7
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

Aan de zaklopenstraat te Latour, heeft een groep jongens een leerling donderdag na school aangevallen en flink afgetuigd om een jeugdig meisje. 

De politie van Latour die toevallig langs reed merkte een vechtpartij op en stelde terstond een onderzoek in. Ter plaatse arresteerde zij vier verdachten te weten de tweelingbroers D.W. en W.W. van 15 jaar en hun comparanten M.D. en R.K. van 18 jaar. Volgens het slachtoffer vielen acht jongens hem aan met verschillende voorwerpen.

De aanleiding van de vechtpartij is dat één van de verdachten vond dat het slachtoffer van de LBO-school zijn vriendin versierde. Nadat hij dit te weten kwam, trommelde hij zeven jongens op en wachtte ze na school op hem. 

De verdachten waren gewapend met een houten balk, een shutterboom, een delfschop en stenen. Daarmee vielen zij het slachtoffer aan die als gevolg hiervan diverse verwondingen en zwellingen heeft opgelopen aan zijn lichaam. Hij werd door zijn ouders naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische behandeling.

In het belang van het onderzoek is het viertal in verzekering gesteld. De politie werkt aan de aanhouding van de overige verdachten.  

7 REACTIES

 1. Ze zijn over 4 dagen weer vrij.
  Wat doet een meisje van lbo met een vriend?? Ga studeren
  Allemaal stevig pak geven en geef ze schoonmaakwerk in de stad voor 2 mnd
  gemodereerd

 2. Zijn wij nu dierlijk aan het worden?
  Toen ik in Suriname woonde, maakte ik er een gewoonte van om dieren, met name honden, te besturen.
  De volgende lering heb ik hieruit getrokken. Als een vrouwtjeshond loops was koos ze uit de vele mannetjeskandidaten 1 favoriete hond en een paar vervangers alsof ze wist wat er zou gebeuren.
  Zodra ze gepaard had met haar favoriet werd deze door al die jaloerse -niet gekozen kandidaten- flink onder handen genomen en ook uitgeschakeld. Het vrouwtje moest dan genoegen nemen met de eerste vervanger. Werd deze ook het slachtoffer van al die jaloerse honden dan moest ze terugvallen op de 2e vervanger.etc.
  Bij het lezen van dit bericht moest ik onbewust terugdenken aan wat ik van de honden heb geleerd of wat de honden mij geleerd hebben en kwam de gedachte in mij op dat de jeugd van tegenwoordig zich als honden begint te gedragen. Jongens toch. Respecteer de keuze van een meisje en bedwing je jaloezie. Ook ik heb in het verleden pijn geleden wanneer meisjes mij niet hadden gekozen, maar mijn triomf van nu is dat vele van deze meisjes achteraf spijt hebben gekregen dat ze mij toen niet hadden gekozen. Dus: een verliezer van vandaag kan morgen de overwinnaar blijken te zijn. That ’s life. Vervallen tot dierlijk gedrag is niet nodig..
  gemodereerd

 3. Debby bij jouw heeft die stevig pak niet geholpen zo te horen.
  En naar al die koeterwaals van jouw te lezen.
  Mensen die slaan zijn mensen die niet kunnen communiceren.
  Praten is de enige oplossing voor heel veel problemen.
  gemodereerd

 4. Debby,Wendy heb jij wel hersens? Ik heb van jou nooit iets positiefs gelezen. Ook niet toen jou huis,paarse brug oranje werd geverfd. Jij bent van het soort dat altijd gratis wil winkelen zonder te betalen.
  gemodereerd

 5. IK heb het artikel gelezen van vroutjes en manetjes hond ,ik heb ook honden bij mij
  thuis gehad,wat ik heb gemerkt is dat het
  Vrouwtje eerder met haar huisgenoot wil
  Paren dan een vreemde die over de schutting
  springt .dat die twee mannetjes met elkaar
  Vechten is niet uit jaloersheid maar van
  nature hoort het erbij voor de bevruchting
  U zal hebben gemerkt dat de oorlog pas begint
  nadat de ene is klaargespeelt .er word niet
  gevochten tussen het vrouwtje en mannetjje.
  ook niet nadat het mannetje zich heeft losge
  Kregen het proses van de bevruchting is voor
  zo,n mannetje geeindigt. alle ander mannetjes
  die daar aanwezig zijn kunnen indien het
  Vrouwtje nog zin in heeft verder feesten.
  gemodereerd

 6. Ik had het over wat men in Suriname noemt een “Djogo-Prisirie”. Oftewel een hele stoot straat- en zwerfhonden bij elkaar en het gebeurde ook letterlijk op straat. Je kan je dus een voorstelling maken met wat voor (geluids)overlast dat gepaard ging.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.