Filmpje van voetganger die zich aanstelt na lichte botsing gaat viraal

11
Filmpje van voetganger die zich aanstelt na lichte botsing gaat viraal

Op social media in Suriname wordt afgelopen dagen flink gelachen om het gedrag van een voetganger, die deze week lichtjes door een auto geraakt werd bij het oversteken. De man in kwestie maakte een hele show van zijn val. Een beveiligingscamera legde dit vast (beeld onderaan).

Op de beelden is te zien dat de man afgelopen dinsdag om 10.24u oversteekt en dat er op hetzelfde moment een auto aankomt die links afslaat. De automobilist ziet de voetganger kennelijk over het hoofd, maar weet toch af te remmen en raakt hem lichtjes. Wat er daarna gebeurde is op z’n zachts gezegd hilarisch.

De voetganger stopt, draait zich om, gooit z’n spullen op de grond, strompelt even en maakt vervolgens een heuse koprol op het asfalt. Hij eindigt dan op z’n rug met handen en voeten in de lucht midden op het wegdek. Kennelijk wil hij hiermee de indruk wekken dat hij een flinke klap heeft gekregen bij de botsing.

Twee politieagenten die op dat moment langslopen zien de man vallen en lopen er direct naartoe. Eentje start een gesprek met de man op de weg en de andere loopt naar de automobilist toe. Op dat moment hebben de politiemannen niet door welke show zich daarnet voltrok. Gelukkig zijn er camerabeelden:

11 REACTIES

 1. Hij hield een sketch voor a sa go. Dat was de assessment voor z’n sollicitatie.

  Is hij aangenomen?
  gemodereerd

 2. Haha, leuke filmpje. Ik kan niet zien of daar ook een oversteekplaats is, anders is de bestuurder van de auto fout. Die jonge man kan goed acteren, vooral die koprol is heel goed uitgevoerd.
  gemodereerd

 3. Dit is geen grap de jongen had wel dood gereden kunnen worden, dit soort beelden moeten gebuikt worden om automobilisten getraind kunnen worden om beter in het verkeer op te letten, voor voetgangers.
  gemodereerd

 4. Er zijn gevallen bekend waarbij burgers bewust een botsing simuleren om de tegenpartij onder druk te zetten voor een vergoeding of claim. Op zo’n moment schrikken de meeste mensen en zijn dan bereid de schuld op zich te nemen. Je wordt dan omringd door mensen die je ook uitschelden. Als er geen camera aanwezig was, zou deze man kunnen eisen dat hij niet meer kan werken en betaald moet worden zo lang hij niet kan werken.
  gemodereerd

 5. Staat gelijk aan de mentaliteit van sommigen in de Surinaamse samenleving.
  Een stevig pakslag geven zodat ie de komende weken niet kan zitten op z’n achterste…
  gemodereerd

 6. Hij heeft verborgen talenten! Kan hij gewoon het beroep van clown uitgaan oefenen.
  gemodereerd

 7. Linkaf, komt op de rechterkant van de straat. Sedert wanneer hebben we rechtsverkeer in su??

  ANTW:
  waar staat dat de beelden in Su zijn gemaakt?
  gemodereerd

 8. Het is een scene van de fabeltjes krant .
  Van de producer van de fabeltje land .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.