Moeder vermoedt dat tienerdochter (16) seks heeft met opgeschoten man

12

Een moeder in Suriname heeft woensdag aangifte bij de politie gedaan, omdat zij vermoedt dat haar 16-jarige dochter seks zou hebben gehad met een opgeschoten man. Ze deed dit nadat zij sporen aantrof in het ondergoed van haar dochter.

Het tienermeisje kwam die bewuste dag na school niet meteen naar huis met de schoolbus. Toen de bus haar huis passeerde, stopte de moeder de chauffeur en vroeg waar haar dochter was. Hij gaf aan haar niet gezien te hebben.

Pas in de middag na 16.00u kwam ze van school naar huis. De moeder stelde een onderzoek in en ontdekte sporen van sperma in haar ondergoed. Ze had eerder al van derden vernomen dat haar dochter met een opgeschoten man ging.

Nadat het voor de moeder duidelijk was dat haar dochter vermoedelijk seks zou hebben gehad, schakelde zij de politie in. Er is aangifte opgenomen. Het meisje is met een visum verwezen naar een gynaecoloog voor onderzoek.

De zaak is intussen overgedragen aan Jeugdzaken.

12 REACTIES

 1. Zo en wat is uw punt moeder ?
  Gaat U DNA onderzoek laten doen.waar en geen sprake is van tegenhaar wil. succes maar
  en als de Busman helemaal niets mee te maken heeft, nog 1 keer succes.
  gemodereerd

 2. De opgeschoten man heeft raak geschoten, de uit de kluiten gewassen tienerdochter heeft genoten en mama is ondersteboven.
  gemodereerd

 3. Er had moeten staan neergeschten man in plaats van opgeschten. Dit soor mannen dienen neergeschten te worden, de hele jeugd van dat kind wordt te niet gedaan op deze wijze.
  gemodereerd

 4. moeder waarom is het zover gekomen , u moet zelf ten rade gaan , want het is uw schuld , u had uw dochter een betere voorlichting moeten geven wat sex betreft , u hebt gefaald
  gemodereerd

 5. Voorlichting en bied kinderen een goede toekomst
  Dan leren ze nee zeggen en denken ze beter na voor ze hun lichaam weggeven
  gemodereerd

 6. Toen de bus haar huis passeerde, stopte de moeder de chauffeur en vroeg waar haar dochter was. Hij gaf aan haar niet gezien te hebben..zou maar ff goed door vragen aan die bus chauffeur.
  gemodereerd

 7. @leerlinSorry hoor maar nergens lees ik dat de opgeschoten man de jongedame onder dwang of bedreiging meenam. Kan het ook niet zo zijn dat ze vrijwillig meeging om sex (?) te hebben? Daar denk ik in eerste instantie aan.
  Vind het gedrag van de moeder erger dan dat van haar dochter.
  gemodereerd

 8. Ik denk zelf dat het niets te maken heeft met het teniet doen van de jeugd van deze tiener. Het is haar keuze om liefde en warmte te zoeken bij een volwassen man. Hij had even goed ook 17 jaar zijn geweest en de pret was er niet minder om. Ga ervan uit dat deze tiener al behoorlijk veel ervaringen heeft met mannen.
  Dus niets mis mam…………..
  gemodereerd

 9. Opgeschoten man?
  Ik heb wel gehoord van een opgeschoten jongen, maar voor het eerst van een opgeschoten man.
  Niet vergeten, lieve moeder: Ook opgeschoten jongens kunnen stoute dingen doen.
  gemodereerd

 10. Pref joe gi joe pkin wan kotigo, fosie je long gwa skotoe?

  Dus a meisje no kan ab las foe afscheiding, na sperma a ma si in broek? Is de moeder gynaecoloog van beroep? (Precies dja Maureen wien a case diesie kba, gi a ::dader::)

  Hoeveel door de moeder geaccepteerde ::cadeautjes::, heeft de dochter meegenomen naar huis? Alasma e hossel na deng fa

  Sranansma oen tja deng jere.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.