Veerdienst Guyana-Suriname wordt vrijdag hervat

4

De veerdienst tussen Guyana en Suriname wordt op vrijdag 25 maart hervat. Dit meldt de Canawaima Ferry Service Inc. Passagiers kunnen tot en met 09.00 uur inchecken en de vertrektijd is 10.00 uur.

De MV Canawaima die de grensverbinding tussen beide landen onderhoudt werd afgelopen week uit de vaart gehaald. Dit nadat de motoren dinsdag bij de terugvaart vanuit Guyana stil vielen.

Bondsvoorzitter Dayanand Dwarka was niet te spreken over het voorval. Naar zijn zeggen mocht het probleem zich nu niet voordoen, omdat de boot nog geen jaar terug een grote revisiebeurt heeft gehad.

4 REACTIES

 1. onderhoud is van belang voor elk vaartuig en voertuig en machines
  geen onderhoud plegen brengt narigheden , iedereen ziet dat er tien jaar lang geen onderhoud gepleegd is aan trensen , pompgemalen , wegen , rivieren , en noem maar op
  gemodereerd

 2. Heel jammer dat men een veerboot voor Commewijne/Meerzorg die van zeer essentieel belang is, nog steeds geen prioriteit aan geeft om daaraan te werken.
  gemodereerd

 3. Dus Mel gaat voortaan niet meer met de helikopter? Of is het zodat Chan3ka straks makkelijk kan vluchten als naar buiten komt wat ie echt achter de schermen heeft lopen doen?

  Er is nog nooit zoveel drugs verscheept uit Su, als De afgelopen tijd. Tenminste weten we vd vorige dat die eens in de zoveel tijd een grote partij verscheepte. Maar nu zijn het steeds kleine hoeveelheden, die de import en export bedrijven proberen te versturen.

  Wie bezit import en export bedrijven in Suriname? *BAMM, DAT IS HET ANTW*!
  gemodereerd

 4. Hi ik vind heel jammer that de veerboot doet niet. Vakantie mensen bezoek Guyana via de veerboot van surinam and ook Guyanese bezoek surinam via veerboot.. ik hope dat is zo snel mogelijk gemaakt voor de mensen. Vliegtickets zijn heelllllllll duur and geld is zo snel up. AUB LAAT MIJ WEET WANNEER IS GEMAAKT. IK WILL ZO SNEL OP VAKANTIE
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.