‘Slechts’ 30 nieuwe besmettingen en geen doden

5
Beeld COVID-19 Journaal Suriname

Nadat maandag het aantal nieuwe corona besmettingen flink was gestegen naar 79, is dat aantal dinsdag weer gedaald. Er zijn dinsdag in totaal 30 nieuwe besmettingen geregistreerd na 235 keer testen.

Dat blijkt dinsdagavond 221 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er geen coronadoden zijn genoteerd.

Het aantal personen in de ziekenhuizen bedraagt 7.

Ondertussen vervallen in Nederland bijna alle coronamaatregelen vanaf woensdag 23 maart. Zo zijn mondkapjes niet meer verplicht in treinen, bussen, trams, metro’s en taxi’s, alleen in vliegtuigen. Grote evenementen zijn weer mogelijk zonder testen en nergens in Nederland is het binnenlandse coronatoegangsbewijs nog nodig.

De cijfers van dinsdag 22 maart 2022:

5 REACTIES

 1. Dit is meer een kwestie van meer geluk dan wijsheid, want wat corona betreft, doen Surinamers, wat achterlijkheid betteft, niet onder voor Nederlanders. In beide landen willen ze, koste wat het kost feesten als phagwa en carnaval vieren alsof hun leven ervan afhangt.
  gemodereerd

 2. ”29 te veel zou ik zeggen” dus gaan jullie lekker feesten en beesten !
  In NL doen ze ook (Carnaval) voor mij mogen ze dat, maar helaas
  besmetten deze saka saka’s, andere mensen die wel voorzichtig leven.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Begrijp heel goed dat de mensen het beu zijn en nu kunnen ze het normale leven weer oppakken ..hoe fijn is dat zeker voor de jongeren die willen nu eenmaal dansen en losgaan te terecht.
  Er zijn vele faillissementen en veel mensen werkloos door deze covidellende geworden.
  Over de gehele wereld !!!!!
  gemodereerd

 4. Nederland kunnen ze dat makkelijk aan ..en met goede tools.Dat zijn niet zo van die armzalige ziekenhuizen als hier
  en vaak zonder medicamenten .
  Heel spijtig allemaal ..het is de realiteit .Dit moet prioriteit hebben voor de regering gezondheidszorg hoe belangrijk is dat …juist
  gemodereerd

 5. mensen covid heeft in veel landen nu een adem pauze ingelast om eventjes bij te komen , mensen zie wat er gebeurt in china , daar waar covid is ontstaan en ze dachten dat ze het onder controle hadden , daar begint het weer opnieuw , vele grote steden met miljoenen inwoners gaan weer op slot , covid is weer actief daar en besmettingen vinden in ras tempo plaatst
  de WHO had ook al gewaarschuwd , dus in vele landen die nu geen covid regels meer hebben kunnen er op rekenen dat straks covid weer zal toeslaan en degenen die niet gevaccineerd zijn vindt hij , want dat zijn simpele slachtoffers voor hem
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.