CDS: ‘Fake bericht betreffende dienstreis minister Walden naar Dubai’

6
dubai
Dubai

De Communicatie Dienst Suriname (CDS) heeft vandaag bekend gemaakt dat een brief betreffende een dienstreis van minister Saskia Walden naar Dubai, fake is.

“In de afgelopen dagen heeft een bericht zich de ronde gedaan in de samenleving betreffende een dienstreis van de minister en directieleden van Economische Zaken Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZOTI) naar Dubai. Echter berust deze informatie niet op waarheid”, aldus de CDS.

Indien gewenst kunt u voor correcte informatie of verdere details contact opnemen met het ministerie van EZOTI meldt de dienst.

6 REACTIES

 1. Als ze gewoon in het land is had ze dr kop zelf gewezen. Jullie hele cds liegt van alle kanten.
  gemodereerd

 2. ja hoor faya pepre moet zo iets doen in opdracht van n.p , om nu deze minister in het kwaad licht te zetten
  gemodereerd

 3. Typisch dat A-nationalistische gedrag van die Nationale Dagu’s, net vervelende etters die constant tegen andermans schenen trappen.
  Hun niveau en hun mentaliteit haalt weer het nieuws !

  Een echte Surinamer leest en volgt het echte nieuws.
  Een fake Surinamer volgt fake news !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 4. En een van de meeste bekende fake nieuws lezeres, staat helemaal bovenin….
  gemodereerd

 5. Jongens, dit is verleden tijd. Het is een mooie foto van Dubai, die onze onvergetelijke meneer Misikaba ons had beloofd.
  gemodereerd

 6. Het is een bende daar in Suriname. De heer Bee zit ook met een grote delegatie in het buitenland. Dat kost het land meer dan $ 22 duizend (half miljoen SRD). Terwijl de arme mensen geen eten hebben smijten deze met geld. Tante Walden is ook voor een snoepreisje uitlandig en haar departement wordt waargenomen door Kuldipsingh.
  Ik vraag mij af waarom het CDS al die leugens komt verkondigen. Een andere cluster van ministers zit in het Caribisch gebied, zogenaamd voor werk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.