Mannen slaan vermoedelijke inbreker ziekenhuis in

3
Mannen slaan vermoedelijke inbreker ziekenhuis in
Buurtbewoners kijken toe hoe de man op de grond ligt.

De politie in Suriname heeft zondag Shabierkoemar B.(35), Radjen S.(21) en Haripersad D.(56) in verzekering gesteld vanwege openlijke geweldpleging. Ze zouden een man, die ze verdenken van inbraak, in elkaar geslagen hebben.

De politie van Livorno kreeg zondagochtend rond 02.00u een melding van een vechtpartij aan de Pandit Paltan Tewarieweg in Suriname. 

Drie mannen zouden het slachtoffer M.K. (54) uit het niets hebben geslagen, waarbij hij ernstig gewond raakte. Hij liep tengevolge van de mishandeling drie rib fracturen op en is thans opgenomen in het ziekenhuis. Ook liep hij letsel op in zijn gezicht.

De verdachten vermoeden dat M.K. thuis bij één van hen heeft ingebroken. Op basis van dit vermoeden vond de mishandeling plaats. De man werd na de mishandeling naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd, waar hij ter observatie is opgenomen.

De politie van Livorno hield de mannen ter plaatse aan waarna ze werden overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

3 REACTIES

  1. Er is niet van gestolen goederen gevonden als ik het goed lees. Dus er was geen enkele reden om een toevallige zwerver te verdenken. En zelfs al was hij de dief dan nog is dit geweld niet acceptabel. Terecht dat deze agressieve idioten opgepakt en opgesloten zijn. Excessief geweld!!
    gemodereerd

  2. weer van die helden , een persoon met drie man in elkaar timmeren , en misschien was die man geen inbreker , dus lamzakken hopelijk zullen jullie lang moeten zitten , of gaan jullie die nibte vragen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.